Dünya Güncel Manşetler

Başkan Köşker’den Anneler Günü mesajı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Anneler Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı.  Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Anneler Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı. “Anneler Günü’nü, annelerimizi yılda bir kez hatırlamak için değil, onları..

Başkan Köşker’den Anneler Günü mesajı
Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Anneler Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı.
072553_ekran-alintisi
 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker Anneler Günü’nü yayınladığı mesajla kutladı. “Anneler Günü’nü, annelerimizi yılda bir kez hatırlamak için değil, onları her zaman anmak ve en değerli varlıklarımız olduğunu unutmamak için kutluyoruz” diyen Başkan Köşker, mesajında şu görüşleri ifade etti:
“Şüphesiz dünyadaki eşsiz duygulardan biri, anne sevgisidir. Anneler sadece çocuklarını değil, toplumları da yetiştirir. Toplumsal huzur, barış gibi kavramlar annelikten bağımsız düşünülemez. Çünkü hoşgörü, fedakarlık ve sabır annelerden öğrenilir.
ANNELERİMİZ BİR SEVGİ VE EMEK SEMBOLÜDÜR
Anne sağduyu demektir. Tarihimizin her döneminde anneler yardım ve destekleriyle  milletimizin kaderine yön verdiler. Bütün anneler bir sevgi ve emek sembolüdür. Hangi yaşa gelirsek gelelim annelerimizin sesleri, öğütleri kulaklarımızda. Attığımız her adımda, onlara layık olup olmadığımızı sorguluyoruz. Emeklerinin karşılığını vermek için çabalıyoruz. Biliyoruz ki hakları ödenmez, onlar için ne kadar çalışsak azdır. Bu yüzden annelerimizin mutluluğu hepimizin temel amaçlarından biri olmalıdır.
Bu düşüncelerle, başta bu vatan için evlatlarını şehit veren şehit anaları olmak üzere, tüm annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum. Allah onları başımızdan eksik etmesin.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL