Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Başkan Mehmet Ellibeş’in 17 Ağustos Mesajı | Kocaelide Bugün
Güncel

Başkan Mehmet Ellibeş’in 17 Ağustos Mesajı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 17 Ağustos 1999 büyük Marmara depreminin 18. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, Yaşanan felakette hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anıyoruz. Felaketten tüm ülkenin ders çıkarması gerekiyor. Canımızın,..

Başkan Mehmet Ellibeş’in 17 Ağustos Mesajı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, 17 Ağustos 1999 büyük Marmara depreminin 18. yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajında, Yaşanan felakette hayatını kaybeden vatandaşları rahmetle anıyoruz. Felaketten tüm ülkenin ders çıkarması gerekiyor. Canımızın, malımızın ve binalarımızın güvenliği için plansız ve kaçak yapılaşmadan kaçınmalı, deprem yönetmeliğine uygun hareket etmeliyiz.

Kıymetli hemşerilerim ülkemizi derin acılara boğan ve binlerce vatandaşımızı kaybettiğimiz Marmara depreminin üzerinden 18 yıl geçti. Milletimiz tüm dünyaya örnek olacak şekilde, eşsiz bir yardımlaşma ve dayanışma içerisine girerek büyük acılar yaşadığımız depremin yaralarını kısa sürede sarmasını bildi. Böylesi felaketlerin bir daha yaşanmaması hepimizin ortak temennisidir.

Hatalardan Ders Çıkarmalı, Depreme Her An Hazırlıklı Olmalıyız

Aklımızdan hiçbir zaman çıkaramayacağımız bu büyük depremi her sene anarken, sadece gözyaşı dökmemeli hatalardan da ders çıkarmalıyız. Bizler ülkemizin deprem tehlikesi altında olduğunu unutmadan, deprem ve diğer doğal felaketlere karşı almamız gereken tedbirleri sürekli gündemde tutmalı, vatandaşlarımızla ve kurumlarımızla bir bütünlük içerisinde her zaman hazırlıklı olmalıyız. Canımızın, malımızın ve binalarımızın güvenliği için plansız ve kaçak yapılaşmadan kaçınmalı, deprem yönetmeliğine uygun hareket etmeliyiz.

Gölcük’ün bir deprem bölgesi olduğunu asla unutmamalıyız. Depremin değil, alınmayan önlemlerin büyük acılar yaşattığı ortadadır. Yaşanabilecek büyük felaketlerden can ve mal kaybı yaşanmadan kurtulabilmek için, tüm kurumlar ile birlikte yurttaşlarımıza da görev düşmektedir. Bu vesileyle 17 Ağustos 1999 depreminde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımızı rahmetle anıyor, böyle bir felaketin bir daha yaşanmaması temennisiyle, depremde yakınlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum, dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL