Genel Güncel

Başkan Öğretmenler Gününü kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı mesajda ‘bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum’ diyen bir medeniyetin mensubu olarak, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım’ 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle..

Başkan Öğretmenler Gününü kutladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı mesajda ‘bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum’ diyen bir medeniyetin mensubu olarak, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlarım’

24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, kendisinin de uzun yıllar öğretmenlik yapmış ve binlerce öğrenci yetiştirmiş biri olarak; bu anlamlı günde bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum dedi.

Başkan Karaosmanoğlu yayınladığı mesajda, “Öğretmenler, insanlığı mutlu yarınlara taşıyan kahramanlardır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin iyi birer insan olarak yetiştirilerek, geleceğe hazırlanmasını sağlayan öğretmenler; bu vesileyle ülkemizin de geleceğine yön vermektedirler.

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, ülkemizin bugünlere ulaşmasında, 2023 ve 2071 vizyonu doğrultusunda yol almasında emeği geçmiş bütün öğretmenlerimizi saygı ve minnetle anıyoruz. Özgürlüğü, bağımsızlığı, bizi biz yapan millî ve manevî değerlerimizi, cumhuriyeti ve demokrasiyi koruyan, bu değerleri daha da geliştirecek kuşakları yetiştiren öğretmenlerimize, vefa borcumuzu ödemek için ne yapsak azdır.

En zor şartlarda bile, ülkemizin her bir köşesine ulaşarak yol gösteren; bir şeyler daha öğretebilmek için fedakârlıkların en büyüğünü sergileyen, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarma ve ‘lider ülke Türkiye’ amacı uğrunda gayret gösteren bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.

Kültür ve medeniyet coğrafyamızda bugün yaşanan sıkıntıların da yine eğitimle aşılacağı ve öncü ve örnek bir neslin onların omuzlarında yükseleceğinin bilinciyle; ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimize Yüce Allah’tan rahmet, emekli ve görevleri başında olan öğretmenlerimize de sağlıklı ve uzun ömür diliyorum” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL