Manşetler Surmanset

Başkan Şevki Demirci Cevap Verecek mi?

Saadet Partisi Çayırova Belediye Meclis Üyesi Zeki Özçelik’in geçtiğimiz ay  düzenlenen basın toplantısında dile getirdiği “FETÖ’den yurt dışına kaçan bir insanın arsası ile Belediyemizin arsasını takas edildi” söylemi hala kamuoyunda..

Başkan Şevki Demirci Cevap Verecek mi?

Saadet Partisi Çayırova Belediye Meclis Üyesi Zeki Özçelik’in geçtiğimiz ay  düzenlenen basın toplantısında dile getirdiği “FETÖ’den yurt dışına kaçan bir insanın arsası ile Belediyemizin arsasını takas edildi” söylemi hala kamuoyunda tartışılırken, konunun muhataplarından Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci bu iddia ile ilgili henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

Geçtiğimiz Ağustos ayı meclis toplantısında konuyla ilgili kamuoyunun aydınlatılması beklenirken, konunun muhatapları Başkan Demirci ve SP’li Özçelik meclis oturumuna katılmamışlardı. Şimdi ise gözler Eylül ayı meclis oturumuna çevrildi. Saadet Partili Özçelik’in bu iddiasına cevap vermesi beklenen Başkan Demirci’nin açıklamaları merakla bekleniyor.

ZEKİ ÖZÇELİK NE DEMİŞTİ?

Saadet Partisi Meclis Üyesi Zeki Özçelik basın toplantısında Çayırova’yı değerlendiği konuşmasının bir bölümünde “FETÖ ile mücadele diyorlar başka bir şey yok.–FETÖ’den yurt dışına kaçan bir insanın arsası ile Belediyemizin arsasını takas ediyorsun sonra FETÖ ile mücadele diye ortada dolaşıyorsun. Bu samimi değil, Milli Görüş bu durumu tasvip etmez halkımızın da tasvip etmeyeceğine eminim” demişti. Bu söylemi uzun süre gündemde kalan ve hala kamuoyunda çok konuşulan Özçelik’e, Başkan Demirci cephesinden bugün yapılacak meclis toplantısında cevap verilmesi bekleniyor.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL