Güncel Manşetler

Başkan Toltar’dan Esnaf Ziyareti

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, bayram Sonrası esnafı ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ve vatandaşlarla Bayramdan sonrada bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe esnafını ziyaret ederek geçmiş bayramlarını..

Başkan Toltar’dan Esnaf Ziyareti

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, bayram Sonrası esnafı ziyaretlerine devam ediyor.

Esnaf ve vatandaşlarla Bayramdan sonrada bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe esnafını ziyaret ederek geçmiş bayramlarını kutladı. İş yerlerini ziyaret ederek, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Toltar, hem vatandaşla hem de esnafla sohbet edip, Hemde sabah çaylarını beraber içtiler.

Başkan Toltar, Dilovası’nın gelişmesinde esnafın çok önemli rol oynadığını belirterek, “Başlatmış olduğumuz projelerle ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz. Yapacağımız projelerle artık ilçemiz cazibe merkezi oluyor. Hedefimiz Dilovası’nda büyük bir değişimi ve dönüşümü gerçekleştirmek” dedi.

Başkan Toltar’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten İlçe esnafı Başkan Toltar’a istek ve sorunlarını ileterek sürekli belediye başkanımız yanımızda görmekten çok mutlu olduklarını söylediler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL