Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Başkan Turan’dan Regaib Kandili Mesajı | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Kandıra Manşetler

Başkan Turan’dan Regaib Kandili Mesajı

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Regaib Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Hicrî takvime göre, yedinci ay olan Receb ayının ilk cuma gecesine denk gelen, müslümanlar arasında Allah'ın rahmet, bağış ve yardımlarının..

Başkan Turan’dan Regaib Kandili Mesajı

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Regaib Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.
Hicrî takvime göre, yedinci ay olan Receb ayının ilk cuma gecesine denk gelen, müslümanlar arasında Allah'ın rahmet, bağış ve yardımlarının dağıtıldığına inanılan mübarek gecelerden olan Regâib Kandilini idrak etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Turan, Kandil mesajında şu ifadelere yer verdi.

‘’İnananlar için huşu ile idrak edilmesi gereken mübarek gecelerden biri olan Regâib Kandilinin ülkemizin ve tüm İslam aleminin bereket ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum. İnanıyorum ki, bu gecede edilen dua ve yakarışların feyzi ve bereketi ile maddi ve manevi sayısız güzelliklerin kapıları bizlere açılır. Ragaip Kandili ve üç aylar tüm İslam alemine hayır ve bereket getirsin. Dua ve amellerimiz en makbulünden kabul olsun İnşallah ’’ .

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL