Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Başkan Yıldız’dan Berat Kandili Mesajı | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Politika

Başkan Yıldız’dan Berat Kandili Mesajı

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Adem Yıldız, 6 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek olan Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınladı. İslam Alemi’nin önemli günlerinden olan Berat Kandili’nin tüm insanlığa sağlık,..

Başkan Yıldız’dan Berat Kandili Mesajı

Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Adem Yıldız, 6 Mart Pazartesi günü gerçekleşecek olan Berat Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

İslam Alemi’nin önemli günlerinden olan Berat Kandili’nin tüm insanlığa sağlık, huzur ve hayırlar getirmesini dileyen Başkan Yıldız; “İslam Alemi için en kutsal günlerden birisi olan Berat Kandili’ne erişmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz, dilerim kandilimiz tüm insanlığın kurtuluşuna vesile olur.” dedi. Başkan Yıldız, mübarek gün ve gecelerin birlik, beraberlik ve dayanışma içinde değerlendirilmesi gerektiğini kaydederek; “Berat Kandili her şeyden önce bir arınma ve yenilenme mevsimine giriş, bir yeniden başlangıçtır. Maneviyatın yoğunluk kazandığı, dayanışma ve yardımlaşmanın en üst noktaya ulaştığı özel bir zamandır. Birlik ve beraberliğimizin daha da önem kazandığı bu günler bizler için çok kıymetli. Dua kapılarının açık olduğu bu günleri, en güzel şekilde değerlendirmenin hem bu dünyada hem de ahirette bizlere ışık olacağına yürekten inanıyorum. Bu vesileyle başta Çayırovalı hemşehrilerimin olmak üzere tüm İslam Alemi’nin Berat Kandilini tebrik ediyor, barış ve huzura vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL