Başkanlar Yerel Seçimleri değerlendirdi

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ve Meclis Başkanı Güngör Ayhan 31 Mart Yerel Seçimlerini değerlendirdi. 31 Mart Yerel Seçimlerini değerlendiren Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep..

Başkanlar Yerel Seçimleri değerlendirdi

Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk ve Meclis Başkanı Güngör Ayhan 31 Mart Yerel Seçimlerini değerlendirdi.

31 Mart Yerel Seçimlerini değerlendiren Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Öztürk Meclis Başkanı Güngör Ayhan yaptıkları ortak açıklamada ‘’Seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dilediler.

31 Mart seçimleri sonucunda Belediye Başkanlığı görevine yeni seçilen yahut seçimler sonucunda başkanlığa devam edecek olan kıymetli başkanların bu görevi layıkıyla yerine getireceklerine canı gönülden inandıklarını belirten KTO Başkanları;

‘’Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın olmak üzere tüm ilçe belediye başkanlarımızı tebrik ediyor, hayırlı hizmetler yapmalarını yüce Allah’tan niyaz ediyoruz’’ dediler.

Seçimler artık geride kaldığını vurgulayan Başkanlar

‘’Ülkemizin önünde yeni bir dönem var.  Şimdi hep beraber ülkemizin, milletimizin geleceği için durmadan, dinlenmeden çalışmalıyız, Seçim belirsizliği artık sona erdi. Bundan sonra Türkiye’yi hedeflerine ulaştıracak kalıcı reformlarla ekonomiye odaklanmamız gerekir. Yatırım ve üretim ortamını iyileştirecek, istihdamı artıracak yapısal reformları ve özellikle mesleki eğitim reformunun süratle gerçekleştirilmesi için çaba göstermeliyiz” dediler.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL