Başvurular uzatıldı

  KSO Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri’ne başvurular uzatıldı Kocaeli Sanayi Odası tarafından bu yıl 29. kez düzenlenecek olan “KSO Şahabettin Bilgisu Çevre Ödül Organizasyonu” başvurular 28 Nisan Cuma gününe kadar..

Başvurular uzatıldı

 

KSO Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri’ne başvurular uzatıldı

Kocaeli Sanayi Odası tarafından bu yıl 29. kez düzenlenecek olan “KSO Şahabettin Bilgisu Çevre Ödül Organizasyonu” başvurular 28 Nisan Cuma gününe kadar uzatıldı

 

1995 yılından bu yana çevre bilincinin gelişmesine, çevrenin korunmasına ve iyileştirilmesine katkıda bulunan sanayi kuruluşlarının teşvik edilmesi amacıyla Kocaeli Sanayi Odası (KSO) tarafından büyük bir titizlikle düzenlenen ve tüm Türkiye’ye açık olan ‘Kocaeli Sanayi Odası Şahabettin Bilgisu Çevre Ödüllerinin 29’uncusu için başvurular alınmaya başlandı. Türkiye’nin ilk çevre ödülleri organizasyonu olan KSO Şahabettin Bilgisu Çevre Ödülleri için son başvuru tarihi 28 Nisan Cuma gününe kadar uzatıldı.

 

SANAYİ KURULUŞLARINA DAVET

İklim değişikliğinin sarsıcı etkilerine karşı kaynakları üretken biçimde kullanabilmek, üretirken yok etmemek ve sürdürülebilirliğini sağlamak hedefiyle düzenlenen organizasyon tüm Türkiye’ye açık şekilde yapılacak. KSO, ‘Çevre Ödülü’ ve ‘Sektör Ödülleri’ için kendine güvenen çevreci sanayi kuruluşlarını ödül organizasyonuna başvurmaya davet ediyor.

 

ÖNEMLİ AVANTAJLAR

KSO, ‘Çevre Ödülü’ ve ‘Sektör Ödülü’ almaya hak kazanan firmalara çeşitli avantajlar da sunuyor. Ödül alan firmalara atık bertarafı konusunda İZAYDAŞ tarafından bir yıl boyunca özel indirimler uygulanıyor. Ayrıca; başvuran ve ilk elemeyi geçerek saha ziyaretine kalmaya hak kazanan firmalara da özel indirimler uygulanıyor.

 

ORGANİZASYONUN AMACI

Kocaeli Sanayi Odası tarafından düzenlenen ödül organizasyonunda amaç; çevrenin korunmasına ve gelişimine katkıda bulunmak, çevresel açıdan sürekli gelişimi teşvik etmek, değişen çevre kavramlarına uyumu cesaretlendirmek, çevre konusundaki farkındalığı ve bilinci artırmak, bu kapsamdaki iyi uygulama örneklerinin yaygınlaştırılmasını sağlamak, ölçülebilir çevre yatırımlarının yanı sıra çevreye ve topluma katkıları olan kuruluşları desteklemek ve teşvik etmektir.

 

BAŞVURU İÇİN…

Bu yıl 29. kez gerçekleştirilecek olan ödül organizasyonuna katılım ise oldukça kolay. https://kosano.org.tr/cevre-odulleri/  adresinde hem ödül yönetmeliği hem de başvuru formu bulunmaktadır. Ayrıca ödül organizasyonu ilgilisi KSO İş Geliştirme Sorumlusu Aynur Hacıfettahoğlu’na aynur@kosano.org.tr mail adresinden ulaşılarak da bilgi alınabilmektedir.

 

 

ŞAHABETTİN BİLGİSU ÇEVRE ÖDÜLLERİ-

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL