Bayan Yavuz, İzmit’te ziyaretlerine devam etti

Bayan Yavuz, Sosyal Amaçlı Ziyaretlerine İzmit İlçemizde Devam Etti Pandemi nedeniyle “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında gerçekleştirdiği sosyal amaçlı ziyaret ve temaslarına bir süre ara veren Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda..

Bayan Yavuz, İzmit’te ziyaretlerine devam etti

Bayan Yavuz, Sosyal Amaçlı Ziyaretlerine İzmit İlçemizde Devam Etti

Pandemi nedeniyle “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında gerçekleştirdiği sosyal amaçlı ziyaret ve temaslarına bir süre ara veren Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz,  bugün İzmit ilçemizde ziyaretlerine devam etti.

 

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Kadıköy Mahallesinde ikamet eden Şehidimiz Halil Kamış ve Şehidimiz Mustafa Culup’un ailesini ziyaret eden Bayan Yavuz,  Şehitlerimizin bizlere emanet ettiği ailelerinin acılarını paylaşarak, şehit ailelerine kapılarının  sonuna kadar açık olduğunu belirtti. Vatan ve bayrak için canını seve seve veren tüm aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet dileyen Bayan Yavuz, şehit ailelerine kendilerinden bir talepleri olup olmadığını sordu.

Bayan Yavuz, şehit aileleri ziyaretlerinin ardından Kıbrıs Barış Harekâtına katılarak Gazi olan;  Recep Yalgın, İlkay Kulaç ve Hüseyin Sezer’i ziyaret etti. Gaziliğin onur ve şerefini yaşayan gazilere her zaman borçlu olduklarını, gazilerimizin fedakârlıklarını asla unutmayacağımızı belirten Bayan Yavuz; gazilerimize ve ailelerine, bir ihtiyaçlarının olup olmadığını sorarak, sağlıklı bir ömür temennisinde bulundu.

 

Ziyaret dolayısıyla büyük bir onur ve mutluluk yaşadıklarını dile getiren şehit aileleri, gazi ve gazi yakınları; Samimi ziyaretlerinden ve ilgilerinden dolayı Sayın Selda Yavuz’a teşekkür ettiler.

 

Şehit yakınları ile Gazilerimize yapılan ziyaretlerin ardından Sayın Selda Yavuz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan 5 aileyi evlerinde ziyaret edip, yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyerek, yapılması gerekenler noktasında gerekli talimatları verdi.

Vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü ve ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirten Selda Yavuz, devletin sıcak ve şefkatli elinin her zaman üzerlerinde olacağını ifade etti.

Vali Seddar Yavuz’un daha önce görev yaptığı yerlerde de başarı ile uyguladığı projelerinden biri olan  “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında  toplumun dezavantajlı gruplarına yönelik olarak başlatılan; Şehit aileleri, gaziler, engelliler, yaşlılar, yetim ve öksüzler ile ekonomik yoksunluk içinde bulunan vatandaşlarımızın gönüllerini almak, devletimizin şefkatli yüzünü ve sıcak elini hissettirmek, insanlarımızın gönlüne girmek, toplumsal duyarlılık oluşturmak, ihtiyaç sahiplerinin taleplerinin kısa sürede çözülerek toplumun refah seviyesini arttırmak, devlet ve halk arasındaki bağı güçlendirmek, sorunları yerinde incelemek ve kalıcı çözümler üretmek, maddi ve manevi sıkıntılarını gidermek, toplumsal değerlerin varlığını hissettirmek amacıyla, Sayın Selda Yavuz’un İzmit ilçemizdeki 10 aileye daha yaptıkları ziyaretlerle beraber, Sayın Valimiz ve Eşi bu güne kadar ilimizde 225 aileyi evlerinde ziyaret ederek gönül köprüleri kurmaya devam ettiler.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL