Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Bayram Alt Yapı çalışmalarını inceledi” kilitlendi Bayram Alt Yapı çalışmalarını inceledi | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Bayram Alt Yapı çalışmalarını inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Yeşilova ve Gündoğdu mahallelerinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatı çalışmalarını tamamladı. Yapılan son çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram yerinde inceledi. Bayram’a incelemeleri..

Bayram Alt Yapı çalışmalarını inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İzmit Yeşilova ve Gündoğdu mahallelerinde içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu inşaatı çalışmalarını tamamladı. Yapılan son çalışmaları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram yerinde inceledi. Bayram’a incelemeleri sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Daire Başkanları eşlik etti. Alt yapı çalışmalarının tamamlandığını belirten Genel Sekreter İlhan Bayram, “Trafiğin yoğun olması nedeniyle bu bölgede ekiplerimiz çalışmaları sırasında zorluklar yaşadı. Trafiğin yoğun anlarında zaman zaman işe ara verildi.  Bölge halkımızın da destekleriyle çok şükür ki bu bölgedeki alt yapı çalışmalarımızı bugün itibari ile tamamladık” dedi.

ESKİ HATLAR DEĞİŞTİ

Genel Sekreter İlhan Bayram, “İzmit Yeşilova ve Gündoğdu Mahallelerinde, 18,06 km içme suyu hattı, 1 adet 1.500 metreküp hacimli betonarme içme suyu deposu, 1 adet içme suyu terfi merkezi, 6,75 km kanalizasyon hattı, 8,06 km yağmursuyu boru hattı ve 1,26 km yağmursuyu menfezi gerçekleştirdik. Eski hatların yerine yapmış olduğumuz bu hatlarla birlikte, alt yapıda, artık sorun yaşanmayacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak yerin üstünde olduğu kadar yer altındaki yapmış olduğumuz çalışmalar çok önemli. Başta İSU çalışanları olmak üzere Büyükşehir Belediyesi ekiplerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL