Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Bayram Boyunca Yoğun Trafik Tedbirleri Uygulandı | Kocaelide Bugün

Bayram Boyunca Yoğun Trafik Tedbirleri Uygulandı

Kocaeli Valiliği açıkladı Kurban Bayramı’nda Yoğun Trafik Tedbirleri Uygulandı   Kurban Bayramı tatili süresince vatandaşlarımızın güvenli trafik ortamında seyir etmelerinin sağlanması ve trafik kazalarının en aza indirilmesi amacıyla Vali Seddar..

Bayram Boyunca Yoğun Trafik Tedbirleri Uygulandı

Kocaeli Valiliği açıkladı

Kurban Bayramı’nda Yoğun Trafik Tedbirleri Uygulandı

 

Kurban Bayramı tatili süresince vatandaşlarımızın güvenli trafik ortamında seyir etmelerinin sağlanması ve trafik kazalarının en aza indirilmesi amacıyla Vali Seddar Yavuz’un talimatları doğrultusunda yoğun bir güvenlik önlemi alınarak uygulanmıştır.

08-17 Temmuz 2022 tarihleri aralığındaki 10 günlük süre içerisinde ilimiz genelinde alınan trafik tedbirleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğünce 146 adet trafik ekibi 250 personel, İl Jandarma Komutanlığınca da 1.410 Önleyici Kolluk Devriyesi ve 309 Jandarma Trafik Timi görevlendirilmiş olup 7/24 aralıksız görev yapılmıştır.

Alınan bu tedbir ve uygulamalar kapsamında  116 bin 640 adet araç kontrol edilmiştir.

On günlük bayram tatili süresi içinde ilimiz genelinde 93 yaralamalı ve 123 maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiş, bu kazalarda 148 vatandaşımız yaralanmış, trafik kazasında yaralı olarak hastaneye kaldırılan bir vatandaşımız ise hastanede vefat etmiştir.

Ayrıca bu uygulamalarda 103 aranan şahıs yakalanmış, 1.142 sürücüye 807.837 TL cezai işlem uygulanmış ve 179 araç trafikten men edilmiştir.

Kurban Bayramı öncesi ve süresi içinde Valiliğimiz koordinasyonunda alınan tedbir ve kararlara riayet eden tüm Hemşehrilerimize teşekkür ediyor, trafik kazası sonrasında hastanede vefat eden kardeşimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL