Genel Güncel İzmit Manşetler Sağlık Yaşam

“Bayram Günleri Hüzün Günlerine Dönüşmesin”

Vali Yavuz, Bayram Namazı Sonrasında Vatandaşlarımızla Bayramlaştı Kurban Bayramı namazını Yeni Cuma Camii’nde eda eden Vali Seddar Yavuz, vatandaşlarla tek tek bayramlaştı. Bayram namazına gelen çocuklarla da yakından ilgilenerek sohbet..

“Bayram Günleri Hüzün Günlerine Dönüşmesin”

Vali Yavuz, Bayram Namazı Sonrasında Vatandaşlarımızla Bayramlaştı

Kurban Bayramı namazını Yeni Cuma Camii’nde eda eden Vali Seddar Yavuz, vatandaşlarla tek tek bayramlaştı.

Bayram namazına gelen çocuklarla da yakından ilgilenerek sohbet eden, onların bayramlarını kutlayan, bayram coşkularına, sevinçlerine ortak olan Vali Yavuz, hediyeler vererek onları sevindirdi.

Namaz sonrası açıklama yapan Vali Seddar Yavuz: “Mübarek Kurban Bayramını idrak ediyoruz. Bayram namazımızı kıldık. Bundan sonra da inşallah kurbanlarımızı kesmek suretiyle ibadetimizi gerçekleştirmiş olacağız. Bu vesileyle bir kez daha Aziz Türk Milletimizin, İslam Âleminin kurban bayramını tebrik ediyorum. Bayramın sağlık ve huzura vesile olmasını temenni ediyorum. Ayrıca yardımlaşma, dayanışma anlamına gelen bu bayramın özellikle bize ihtiyacı olan, yardıma ihtiyacı olan kardeşlerimizin yardımına koşulduğu bir bayram olması en büyük dileğimiz.”

Bayram Günleri Hüzün Günlerine Dönüşmesin

  Yola çıkacak olan vatandaşlarımıza da dikkatli olmaları hususunda açıklamalarda bulunan Vali Yavuz: “Yola çıkacak olan vatandaşlarımızın trafik kurallarına uymalarını, hız yapmamalarını, özellikle de uykusuz yola çıkmamalarını tavsiye ediyoruz. Bayram günleri kavuşma günleri, sevinç günleri, paylaşma günleridir. Bayram günlerinin hüzün günlerine dönüşmemesi en büyük dileğimiz. Bayramın huzurlu bir şekilde geçmesi için Valiliğimiz koordinasyonunda kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlikte trafik tedbirleri başta olmak üzere tüm tedbirleri almış bulunmaktayız.  Kocaeli her zaman huzurlu bir şehir. Dini bayramların, insanlarımızın dini duygularının daha yükseldiği, herkesin birbiriyle ilişkisine daha çok dikkat ettiği, küskünlerin dargınlıkların da ortadan kalktığı bir gün olması vesilesiyle bu güzellikler insan ilişkilerine de yansıyor. Bu vesileyle bir kez daha vatandaşlarımızın, aziz milletimizin ve İslam âleminin bayramını tebrik ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından camii bahçesindeki vatandaşlarımızla da bir süre hasbihal eden, Vali Yavuz, bayramlarını kutladı.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL