‘Bayram iklimini, tüm kardeşlerimizle paylaşmalıyız’

Kurban Bayramı’nın getirdiği manevî atmosferin yaşandığı şu günlerde bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, şu ifadelere yer verdi: “Bayramlar, iç dünyamızda doyasıya bir şekilde güzelliğin ve mutluluğun..

‘Bayram iklimini, tüm kardeşlerimizle paylaşmalıyız’

Kurban Bayramı’nın getirdiği manevî atmosferin yaşandığı şu günlerde bir mesaj yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, şu ifadelere yer verdi:

“Bayramlar, iç dünyamızda doyasıya bir şekilde güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı; eş, dost, akraba ve komşuların ziyaret edildiği; yetimlerin ve buruk gönüllerin iyileştirildiği; ihtiyaç sahiplerine yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı günleri ifade eder.
Biz de sevgi, saygı ve hoşgörü atmosferinin yoğun olarak yaşandığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı bir Kurban Bayramı’na daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Asırlardır bizleri birbirimize bağlayan manevî değerlerimizden biri olan Kurban Bayramını en güzel biçimde değerlendirerek gönlümüzde iyiliklere, güzelliklere, hayırlara açmalı, hayatımızda hoşgörüyü egemen kılarak birlik ve dirliğimizi güçlendirmeliyiz. Ailemizden başlayarak bayram iklimini, ulaşabildiğimiz tüm kardeşlerimizle paylaşmalıyız.
Bu vesileyle, Kurban Bayramınızı en içten duygularımla kutluyor, bayramın kentimize, ülkemize ve İslâm âlemine barış, sağlık, huzur, mutluluklar getirmesini, millî birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Mutlu ve huzurlu nice bayramlar diliyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL