Güncel Manşetler

Bayram İlk Adım Köprüsü’nü inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü’ndeki genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.  Büyükşehir Genel Sekreteri Bayram, Kocaeli’nin ulaşımla ilgili ihtiyaç duyulan her noktasına proje..

Bayram İlk Adım Köprüsü’nü inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Sanayi Mahallesi’nde yer alan İlk Adım Köprüsü’ndeki genişletme çalışmalarını yerinde inceledi.  Büyükşehir Genel Sekreteri Bayram, Kocaeli’nin ulaşımla ilgili ihtiyaç duyulan her noktasına proje üreteceklerinin altını çizdi. Bayram’a incelemeler sırasında Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay eşlik etti.

KÖPRÜYLE GİRİŞ-ÇIKIŞLAR RAHATLAYACAK

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, bölgedeki ulaşımı rahatlatacak İlk Adım Köprüsü çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Genel Sekreter Bayram, ulaşımla ilgili hangi bölgelere ihtiyaç duyuluyorsa o noktalara proje ürettiklerinin altını çizerek “Burada tek şerit olarak hizmet veren mevcut köprüye ilave bir köprü daha yapıyoruz. Çalışmalar ile köprüyü genişleterek çift şerit haline getiriyoruz. Yaptığımız yeni köprüyle Kullar ve Sanayi bölgesine giriş çıkışlar artık rahat bir şekilde yapılacak” dedi. 

KİRİŞLER KONULUYOR

Çalışmalar kapsamında ayak imalatları tamamlanan köprünün kirişleri yerleştiriliyor. Kirişlerin yerleştirme işleminin tamamlanmasının ardından dolgu çalışmalarına başlanacak. Daha sonra köprü üstü uygulamaları gerçekleştirilecek. Yeni köprü, Kullar yönünden Salim Dervişoğlu Caddesi’ne çıkış olarak kullanılacakken diğer köprü ise Salim Dervişoğlu Caddesi’nden sanayi bölgesine giriş olarak kullanılacak. 

17 METRE UZUNLUĞUNDA

17 metre uzunluğunda yapılan betonarme köprü, 13 metre genişliğe sahip olacak. Köprü çalışması kapsamında 250 metreküp dolgu çalışması yapılacak.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL