“Bayramı’nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum”

TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’dan Kurban Bayramı Mesajı   “Bayram coşkudur, bayram sevgidir, bayram saygıdır, bayram hatırlanmaktır, bayram kin tutmamaktır, bayram affetmektir, bayram el uzatmaktır. Bayramlar, torunlardan dedelere, babaannelere,..

“Bayramı’nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum”

TBMM Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’dan Kurban Bayramı Mesajı

 

“Bayram coşkudur, bayram sevgidir, bayram saygıdır, bayram hatırlanmaktır, bayram kin tutmamaktır, bayram affetmektir, bayram el uzatmaktır. Bayramlar, torunlardan dedelere, babaannelere, anneannelere; annelere babalara, akrabalarımızdan komşularımıza, ihtiyaç sahiplerine kadar uzanan kocaman bir beraberliktir.

Bayramlar; Toplumca yaşadığımız acılarımızın, kırgınlıklarımızın  son bulması için hepimize bir nebzede olsa umut vermektedir. Ancak dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramında da  83 Milyon olarak fedakarlık yaptığımız gibi kalabalık ziyaretlerin olmadığı, sosyal mesafeye dikkat ettiğimiz, birbirimizden uzak ama kalplerimizin bir olduğu bir Kurban Bayramı kutlayacağız.

Bu süreçte gece gündüz demeden bu hastalıkla mücadele eden, ailelerinden uzak kalarak hastaları için kendi hayatlarını tehlikeye atan ve maalesef kaybettiğimiz Doktorlarımız, sağlık çalışanlarımız ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum.

Yine, Vatanı, Devleti ve Milleti uğrunda yaşamlarını hiçe sayan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, ailelerine, sevdiklerine başsağlığı diliyorum. Gazilerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle birlik ve beraberlik içinde yaşadığımız yarınlara olan inancımla, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, insanlarımızın güvenlik ve gelecek endişesi taşımadığı, savaşların son bulduğu, işsizliğin, yoksulluğun, baskıların ve yasakların olmadığı bir ülke özlemi ile Kurban Bayramı’nın tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini diliyorum.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL