Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
BBP Genel Başkanı Destici Çayırova'ya Geliyor | Kocaelide Bugün

BBP Genel Başkanı Destici Çayırova’ya Geliyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici BBP Çayırova ilçe kongresi için Çayırova’ya Geliyor Büyük Birlik Partisi Çayırova ilçe teşkilatının kongresi 22 Nisan 2018 Pazar günü saat:16:30’da Çayırova Belediyesi Kültür..

BBP Genel Başkanı Destici Çayırova’ya Geliyor

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici BBP Çayırova ilçe kongresi için Çayırova’ya Geliyor

Büyük Birlik Partisi Çayırova ilçe teşkilatının kongresi 22 Nisan 2018 Pazar günü saat:16:30’da Çayırova Belediyesi Kültür Salonunda yapılacak.

Genel başkan Mustafa Destici’de kongreye edecek.

Kongreye davet için gazetemize ziyarette bulunan mevcut ilçe başkanı Elvan Şahin; “Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden bayrağı devralacak arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” demiştir. Bayrak devir teslimi içinde adres gösteren başkan Şahin; Teşkilatımız miheng taşlarından olan Suat Köse bizden sonra görev alacak ve ilçe yönetimini kuracak demiştir.

“Her zaman aktif görevde olacağız”

Başkan Şahin: “Görev teslimi BBP kadrolarımızda köşeye çekilme olarak algılanmaz. Aksine yönetimde olan arkadaşlarla omuz omuza çalışmaya devam edeceğimizin altını çizmek isteriz.”

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak istişareler yapıldıktan sonra başkan Şahin Kocaeli’de Bugün Gazetemizin davetiyesini imtiyaz sahibi İbrahim Çamkerten’e vererek, proğramda görmek istediklerini belirtmişlerdir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL