Güncel Manşetler Politika

BBP Kocaeli Teşkilatı Söğüt’e Gidiyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Teşkilatı, bu yıl 736.sı düzenlenecek olan Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri’ne katılacak. Yarın sabah İzmit Perşembe Pazarı Alanı’nda toplanacak olan BBP’liler buradan hep..

BBP Kocaeli Teşkilatı Söğüt’e Gidiyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Teşkilatı, bu yıl 736.sı düzenlenecek olan Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Söğüt Şenlikleri’ne katılacak. Yarın sabah İzmit Perşembe Pazarı Alanı’nda toplanacak olan BBP’liler buradan hep birlikte şenliklere katılmak üzere Söğüt’e hareket edecek.

Konuyla ilgili konuşan BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar: “Ben her yıl düzenli olarak Söğüt şenliklerine katılıyorum. Bu yıl aslında bizim için bu etkinlik biraz daha anlamlı olacak. Eski Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterimiz ve Bilecik Valisi Tahir Büyükakın’ın ev sahipliğinde gerçekleşecek. Tüm partililerimizi ve halkımızı Söğüt Şenlikleri’ne katılmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu. Alperen Gençlik Kolları Kocaeli İl Başkanı Baran Aslan’da gençlere davette bulunarak “Tarihimizin köklerinin yer aldığı Söğüt’te düzenlenecek olan şenliklere tüm Alperenleri ve gençlerimizi etkinliğe katılmaya bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL