Güncel Manşetler Politika

BBP’de bu ittifakın içinde yer alacaktır.

Destici’den ittifak açıklaması. BBP Genel Başkanı Destici,partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, AKP-MHP Milli Mutabakat Komisyonu’nun çalışmalarına değindi. Destici, seçim ittifaklarının yasal hale getirilmesini başından beri dile getirdiklerini söyledi.Destici, Cumhurbaşkanı..

BBP’de bu ittifakın içinde yer alacaktır.

Destici’den ittifak açıklaması.

BBP Genel Başkanı Destici,partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, AKP-MHP Milli Mutabakat Komisyonu’nun çalışmalarına değindi.

Destici, seçim ittifaklarının yasal hale getirilmesini başından beri dile getirdiklerini söyledi.Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde gündeme ilişkin her şeyi konuştuklarını belirterek, Erdoğan’ın ittifak konusunda çok samimi olduğunu ifade etti.

İttifak yapan partilere özellikle MHP ve AKP’ye yönelik bir karalama ve suçlama kampanyası olduğunu belirten Destici, “Bu bir uzlaşma işidir. Burada olumlu anlamda ne kadar katkı sağlarsanız, memleketinize, milletinize o kadar hizmet etmiş olursunuz. ‘Tukaka’ diyerek bu işlerden sonuç alınmaz. ‘Tukaka’ diyenlerin de işine yaramaz. Tavşan dağı aşar sen de arkasından bakarsın” dedi.

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL