Belediye Başkanlarını Ağırladı

  Başkanlardan Akar’a Ziyaret    TBMM Başkanvekili olduktan sonra bir süredir Milletvekillerini makamında ağırlayan TBMM Başkanvekili Haydar Akar kurultay öncesinde de birçok Belediye Başkanını Mecliste ağırladı.   Geçtiğimiz hafta Mecliste..

Belediye Başkanlarını Ağırladı

 

Başkanlardan Akar’a Ziyaret 

 

TBMM Başkanvekili olduktan sonra bir süredir Milletvekillerini makamında ağırlayan TBMM Başkanvekili Haydar Akar kurultay öncesinde de birçok Belediye Başkanını Mecliste ağırladı.

 

Geçtiğimiz hafta Mecliste ilk defa Genel Kurulu yöneten TBMM Başkanvekili Haydar Akar’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor.

 

Belediye Başkanlarını Ağırladı

 

Bu hafta olağan kurultay öncesinde TBMM de çalışmalarına devam eden Akar, Sinop, Burdur, Mersin, Bolu Belediye Başkanlarını ağırladı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile daha önce Mecliste birlikte çalışmış olan TBMM Başkanvekili Haydar Akar hem Mecliste hem de Belediyeler de çalışmaları ile adlarından söz ettiren Seçer ve Özcan’ın vatandaşında takdirini kazandığını söyledi.

 

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da 24. Dönem de birlikte çalışmaya başladığı TBMM Başkanvekili Haydar Akar’ın Meclis ve KİT Komisyonundaki çalışmalarının Meclis Başkanlığı ile taçlandırılmasından memnuniyet duyduğunu söyledi.

 

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Cengiz ve Sinop Belediye Başkanı Barış Ayhan da Başkanvekili Akar’a hayırlı olsun dileklerinde bulunurken kendilerini ağırlamaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Akar’da nazik hediyeleri için Başkanlara teşekkür etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL