Genel Güncel Manşetler Spor

Belediye Derincespor Adım Adım Zirveye: 3-0

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele veren Belediye Derincespor, sahasında konuk ettiği Ayvalıkgücü Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek, grupta ikinci sıraya yükseldi. Goller ikinci yarıda geldi Bu yıl ilimizi Bölgesel Amatör..

Belediye Derincespor Adım Adım Zirveye: 3-0

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta mücadele veren Belediye Derincespor, sahasında konuk ettiği Ayvalıkgücü Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek, grupta ikinci sıraya yükseldi.

Goller ikinci yarıda geldi

Bu yıl ilimizi Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta temsil eden Belediye Derincespor, elde ettiği seri galibiyetlerle grubunda ikinci sıraya yükselerek, şampiyonluk yarışında söz sahibi oldu. Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Balıkesir temsilcisi Ayvalıkgücü Belediyespor ile karşılaşan Belediye Derincespor, ilk yarısı golsüz sona eren müsabakada rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle mağlup etmeyi başardı. Ayvalıkgücü Belediyespor karşısında Belediye Derincespor’u 3-0’lık galibiyete taşıyan golleri 60. dakikada Kerem, 74. dakikada Yiğit Ali ve 89. dakikada Bedirhan kaydetti.

Grupta ikinci sıraya yükseldi

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve Kulüp Başkanı Ahmet Güntepe’nin de takip ettiği müsabakadan net bir galibiyetle ayrılan Belediye Derincespor, bu sonucun ardından gruptaki puanını 35’e yükseltti. Ayvalıkgücü karşısında elde ettiği galibiyetle üst üste beşinci müsabakasından da üç puanla ayrılan Belediye Derincespor, grupta lider Şile Yıldızspor’un ardından ikinci sırada yer alıyor. Son haftalardaki performansıyla grupta şampiyonluk yarışına dahil olan Belediye Derincespor, önümüzdeki hafta sonu deplasmanda kentlisi Çayırovaspor ile karşı karşıya gelecek.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL