Genel Güncel Politika

Belediyelere yeni operasyonlar geliyor!

İçişleri Bakanlığı’nın Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi görevinden uzaklaştırmasının ardından, CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi ile CHP’li Beşiktaş ve Şişli belediyelerinde görevden almaya dönük ‘özel teftiş’ başlattığı öğrenildi. CHP’li Beşiktaş, Şişli,..

Belediyelere yeni operasyonlar geliyor!

İçişleri Bakanlığı’nın Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi görevinden uzaklaştırmasının ardından, CHP’li Muğla Büyükşehir Belediyesi ile CHP’li Beşiktaş ve Şişli belediyelerinde görevden almaya dönük ‘özel teftiş’ başlattığı öğrenildi.

CHP’li Beşiktaş, Şişli, Maltepe belediyelerinin de aralarında bulunduğu altısı CHP’li ikisi AKP’li sekiz belediye ile ilgili de mülkiye müfettişlerinin hazırlayacağı rapor doğrultusunda ‘özel teftiş’ başlatılıp başlatılamayacağına karar verilecek.

 ERDOĞAN’IN TALİMATIYLA 6 AKP’Lİ BAŞKAN İSTİFA ETMİŞTİ

İçişleri Bakanlığı daha önce 93’ü PKK, sekizi de FETÖ kapsamında 101 belediye başkanını görevden almıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘metal yorgunluğu’ sözlerinin ardından da aralarında İstanbul, Ankara,Bursa gibi büyükşehirlerin de olduğu altı belediye başkanı istifa etmişti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL