Bem-Bir-Sen Kocaeli’den Zabıta Haftası Kutlamaları

Her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası, Bem-Bir-Sen Kocaeli Şubesinin, Antik Kapı Restoranda düzenlediği programla coşkulu bir şekilde kutlandı.   Program’a Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Dç. Dr. Tahir..

Bem-Bir-Sen Kocaeli’den Zabıta Haftası Kutlamaları

Her yıl Eylül ayının ilk haftasında kutlanan Zabıta Haftası, Bem-Bir-Sen Kocaeli Şubesinin, Antik Kapı Restoranda düzenlediği programla coşkulu bir şekilde kutlandı.

 

Program’a Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Dç. Dr. Tahir Büyükakın, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı ve Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Zabıta Konfederasyonu Başkanı Abdurrahman Karabudak, Memur-Sen Kocaeli İl Başkanı Şahin Yaşlık, Memur-Sen Kocaeli Şube Başkanları, çevre illerden Bem Bir Sen Şube Başkanları ve Zabıta çalışanları katılım sağladı.

İlginin yoğun olduğu program, protokol konuşmaları ve Gebze Belediyesi Zabıta çalışanı ve Aynı Zamanda devlet sanatçısı ve ozanı Taner Öztürkoğlu’nun Şiir okuması ile devam etti.

 

Programda Bem-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Faruk Zihni selamlama konuşmasında şunları ifade etti” Zaman hızla geçiyor. Geçen Sene bu salonda coşkulu bir şekilde itfaiye haftasını kutlamıştık.

Bu senede Zabıta Haftasını Kocaeli de kutlamamıza destek olan kıymetli Genel Başkanımız Levent Uslu’ya üyelerimiz ve ilimiz adına şükranlarımı sunuyorum. Şehrin görünmez kahramanları Zabıtalarımızın 196. Kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.

Zabıta, kontrol altına alan demektir. Her koşulda halkın günlük yaşantısını zorlaştıran engelleri ortadan kaldıran görevlidir. Kocaeli Önce Şehremini olarak Tahir Başkanımıza sonra sizlere emanettir. Bu vesile ile işçi ve memurlara maddi manevi desteklerini esirgemeyen, her zaman çalışanın yanında olan çok kıymetli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanım Tahir Büyükakın’a şahsım ve çalışanlar adına teşekkür ediyorum”

 

Program Bem Bir Sen Genel Başkanı Levent Uslu’nun konuşmaları ile devam etti.

 

Genel Başkan Levent Uslu” Kocaeli’nin çehresi çok değişti. Eskiden İstanbul ile Ankara arasında seyahat ederken sıkıntılı bir trafikle, bir an önce çıkmayı çalıştığımız Kocaeli görüyorduk. Şu an da ise Yeşiliyle, Mavisiyle, Refah ve Huzur içinde yaşanan bir yer haline gelmiş bir Kocaeli görüyoruz. Bu şehir artık Mutlu. Bu şehrin Mutlu bir Şehir haline gelmesinde büyük emeği olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanım Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyorum. Görüyorum ki halkıyla, çalışanıyla, doğasıyla bu Şehir Mutlu ve Huzurlu. Bu şehrin mutlu olmasında çok büyük bir payı olan Zabıta çalışanlarımızın emeği yadsınamaz. Bizlerde bu günde, Mutlu olan bir şehirde, Mutlu çalışanların olduğu bir şehirde, Kocaeli Şubemizin düzenlediği zabıta haftasında, emeğin başkenti Kocaeli’nde olmak istedik. Zabıta teşkilatımızın 196. yılını kutluyor. Programda emeği geçen Kocaeli Şubemize, katılım sağlayan tüm misafirlerimize hassaten zabıta çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.”

Selamlama konuşmaları için sahne alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın

” Belediye ile ilgili en önemli kelime nedir? Belediye dendiğinde düşünce olarak merkeze oturtulacak kelime “EMANETTİR” derim. Emanet çok ağır bir yüktür. Belediye Başkanı adına emanetin koruyucusu kimdir? Zabıta teşkilatımızdır. Şehirde her emanetin koruyucusu sizlersiniz. Emaneti Muhafaza eden Zabıta çalışanlarımızın haftasını kutluyorum.” İfadelerinde bulundu.

Program hediye takdimi, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL