“Ben Okudum Sen de Oku”

 “Ben Okudum Sen de Oku” adlı kitap değişim projesi bu yıl da kitapseverlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor.  KO-MEK, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi standında en anlamlı etkinliklerinden birini ise bu yıl üçüncü..

“Ben Okudum Sen de Oku”

 “Ben Okudum Sen de Oku” adlı kitap değişim projesi bu yıl da kitapseverlerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

 KO-MEK, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi standında en anlamlı etkinliklerinden birini ise bu yıl üçüncü yılına giren “Ben Okudum Sen de Oku” Kitap Değişim Projesi oluşturuyor. Standa üç kitapla gelen okurlar, küreden rastgele çektiği numaraya ait raftaki başka bir okura ait üç kitabı alıyor. Böylece birbirlerini hiç tanımayan insanlar kitabın birleştiriciliği ile farklı dünyaları keşfediyor.

ÜÇ GÜNDE BİN KİTAP DEĞİŞTİRİLDİ

“Ben Okudum Sen de Oku” Projesi Kitap Fuarının ilk gününden itibaren okurların ilgisiyle karşılaştı. Uygulama kapsamında fuarın başladığı Cumartesi gününden itibaren binden fazla kitap değişimi oldu. Üçüncü yılındaki proje kapsamında toplamda 12 bin kitap okurlar arasında el değiştirdi.

ÇOCUKLAR KO-MEK’E EMANET

KO-MEK’in Kitap Fuarı’nda büyük ilgi gören uygulamalarından birini ise hiç kuşkusuz “Çocuk Oyun Alanı” oluşturuyor. Fuara ziyarete gelen anne-babalar KO-MEK tarafından oluşturulan Çocuk Oyun Alanına çocuklarını bırakıyor. Aileler, kitap alışverişindeyken çocukları da KO-MEK’in Çocuk Oyun Alanında keyifli zaman geçiriyor. Çocuklara burada, KO-MEK Çocuk Gelişim Usta Öğreticileri tarafından çeşitli oyunlar oynatılıyor.  Çocuk Oyun Odası, fuara gelen anne-babalar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL