“Ben Sizden Biriyim”

CHP Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, CHP Belediye Meclis üyeleri ile beraber düzenlediği dernek toplantısı bittikten sonra seçim koordinasyon merkezine geçerken toplu taşıma kullandı. Kaya..

“Ben Sizden Biriyim”

CHP Belediye Başkan Adayı Selahattin Kaya, CHP İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, CHP Belediye Meclis üyeleri ile beraber düzenlediği dernek toplantısı bittikten sonra seçim koordinasyon merkezine geçerken toplu taşıma kullandı. Kaya “ Ben hep sizden biriydim öyle de devam edeceğim.” Dedi.

ÖĞRENCİLERİN SERVİS ÜCRETLERİNİ KARŞILAYACAĞIZ

Okuldan dönen gençlerle karşılaşan Kaya onlarla sohbet etti. Gençler otobüslerin sabahları  çok kalabalık olduğunu bu yüzden okulla geç kaldıklarını belirttiler.  Kaya” Ben sizin bu derdinizi biliyorum bu yüzden sizlerin daha iyi şartlarda okullarınıza gitmenizi sağlayacağım. 1 nisandan itibaren siz öğrenci kardeşlerimin servis ücretlerini belediye tarafından karşılayacağız. “dedi.

BİZ SİZİZ, SİZLERDE BİZSİNİZ

Vatandaşın dertlerini bilen Kaya “ Siz değerli Çayırovalılar, ben sizlerden biriyim. Sizler beni tanırsınız  bende sizleri tanırım. Çayırova için yapılacak her şeyi sizinle beraber el ele yapacağız. Biz siziz, sizlerde bizsiniz. “ dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL