Güncel Manşetler

Beyaz kalpler öğrencileri Aytepe kampında

Beyaz Kalpler öğrencileri Aytepe’de gönüllerince eğlendi   Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezinde eğitim gören öğrenciler..

Beyaz kalpler öğrencileri Aytepe kampında
Beyaz Kalpler öğrencileri Aytepe’de gönüllerince eğlendi
 164453_ekran-alintisi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü’ne bağlı Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezinde eğitim gören öğrenciler Aytepe’de enerji topladılar.

 

İSTİKLAL MARŞI OKUNDU
Beyaz Kalpler öğrencileri Yuvacık Aytepe Kamp alanına gelince ilk olarak olağanüstü doğa manzarasında bol bol öz çekim yaptı. Ardından iki takıma ayrılarak Paintball, daha sonra akşam yemeğine kadar voleybol ve futbol oynadı. Kamp ateşi etrafına toplanan öğrenciler çeşitli etkinlik ve oyunlarla unutulmaz anlar yaşadı. Ateş başında, kelime oyunları, şarkılar türküler, topluca söylenen istiklal marşı görülmeye değerdi. Ertesi gün sabah kahvaltısından sonra güzel güneşli bir bahar havasında yemyeşil ormanda belirlenen yürüyüş parkurunda doğa yürüyüşü yapıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL