Beyazay’dan Kurt’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kocaeli Beyazay’dan Milliyetçi Harekat Partisi İl Başkanlığına Ziyaret Türkiye Beyazay derneği Kocaeli Şubesi yönetim kurulu Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve beraberindeki heyet Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre..

Beyazay’dan Kurt’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Kocaeli Beyazay’dan Milliyetçi Harekat Partisi İl Başkanlığına Ziyaret

Türkiye Beyazay derneği Kocaeli Şubesi yönetim kurulu Başkanı Furkan Uğur Eşitti ve beraberindeki heyet Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt’a makamında ziyarette bulundu. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Türkiye Beyazay Kocaeli Şubesi başkanı Furkan Uğur Eşitti Beyazay’ın misyonu ve vizyonu hakkında bilgiler verdi.

Amacımız Engellilerle Birlikte Yaşama Kültürü Oluşturmak!

 Toplumumuz engellileri tanımıyor, tanımadığı için iletişim kuramıyor, iletişim kuramadığı için birlikte ortak çalışmalar yapamıyor. Biz bundan sonraki tüm çalışmalarımızı bu yönde yapacağız diye konuştu.

Engellilerle İlgili Daha Yapacak Çok İş Var!

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt herkes için rahat yaşana bilir bir Kocaeli olsun istiyoruz. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız dedi. Engelliler bizim için çok önemli bir kesim diyen Kurt Beyazay Derneğine her türlü destek Milliyetçi Hareket Partisi tarafından verilecektir dedi. Ziyarete Türkiye Beyazay derneği Kocaeli Şubesi projelerden sorumlu başkan yardımcısı Tuncay Yıldırım, spordan sorumlu başkan yardımcısı Gökmen Aydın ve Üyeler katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL