“Biden Kendi Karanlık Geçmişine Baksın”

Şeker: “ Soykırımdan Bahsedenler Aynanın Karşısına Geçerek Kendileri İle Yüzleşmelidirler! “      AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, ABD Başkanı Joe Biden’in..

“Biden Kendi Karanlık Geçmişine Baksın”

Şeker: “ Soykırımdan Bahsedenler Aynanın Karşısına Geçerek Kendileri İle Yüzleşmelidirler! “

 

   AK Parti Kocaeli Milletvekili, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi İlyas Şeker, ABD Başkanı Joe Biden’in sözde Ermeni Katliamı ile ilgili yapmış olduğu açıklamaya tepki göstererek; soykırımdan bahsedenler öncelikle aynanın karşısına geçerek kendileri ile yüzleşmeleri gerektiğini ifade etti.

Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’in yapmış olduğu basın açıklamasından satır başlıkları:

Ermeni Lobileri Teklifimize Yanaşmadılar

   “ Türkiye olarak bizler, uzun yıllardır tüm platformlarda Ermenistan ile karşılıklı olarak arşivlerin açılmasını ve tarih araştırmalarının bu şekilde yürütülmesini savunurken, Ermeni lobileri bu teklifimize hiçbir zaman yanaşmamışlar aksine birçok platformda sözde soykırım yalanını dillendirmekten geri durmamışlardır!

Biden, kendi ülkesinin tarihini bilmeden hadsiz bir şekilde taraf olmadığı halde 1915 olayları hakkında tarihi dayanaktan yoksun ve asılsız olarak şuursuzca yaptığı sözde açıklamasını şiddetle reddediyorum. Tarih boyunca adalet ve merhametle mazlumların yanında olan Türk Milleti’ni iftiralar ile karalamaya çalışan ABD, önce adanın yerlileri Kızılderilileri nasıl katlettiğinin, sonra orta doğuda bir varil petrol için döktüğü oluk oluk kanların, ölümüne sebep olduğu Aylan bebeklerin, çocuk, yaşlı, kadın demeden yaptığı katliamların, bir milleti nasıl yok ettiğinin yani yaptığı soykırımların hesabını versin! Kendi karanlık geçmişine baksın! 1970’li yıllarda diplomatlarımızı katleden ermeni ASALA terör örgütünün nereden destek aldığının hesabını versin!

Biden Kendi Karanlık Geçmişine Baksın

   Biden, tarihin tozlu raflarını şöyle kısaca aralamaya karar verirse; 70 milyon Kızılderili’nin kendi öz vatanında nasıl katledildiğini, 1977 yılında El Salvador Darbesi’nde 70 bin kişinin ölümüne nasıl sebep olduklarını, 1980-1988 yılları arasında gerçekleşen İran – Irak Savaşı’nda 700 bin insanın kanına nasıl girdiklerini, 1983’te gerçekleşen Lübnan Katliamı’nda 14 bin deniz piyadesi ve binlerce masumun canına nasıl kıydıklarını, yine aynı yıl içerisinde Grenada’nın işgalinde 300 binden fazla insanın canına nasıl kastettiklerini, Irak,  Afganistan İşgallerinde ve Suriye iç savaşında katledilen binlerce insanı, 2010-2018 yılları arasında gerçekleşen Arap Baharı’nda 100 binden fazla insanın hayatını kaybetmesinde nasıl rol oynadıklarını,16.yy ve 19.yy arasında Afrika Katliamlarında 35 milyondan fazla insanı köleleştirerek Amerika Kıtası’na nasıl getirildiklerini görecektir! Ermeni lobilerine sadakat ile hizmet etmeye devam eden Joe Biden’i kınıyor ve kendisini ülkesinin tarihini araştırmaya davet ediyorum!

Türkiye Ermenileri 85.Patriği Sahak Maşalyan ‘Halkımızın acısının ve ecdadımızın kutsal anısının bazı ülkelerce gündelik politik amaçlara alet edildiğini görmek bizi üzmektedir.10 yıllardır bu konunun, parlamentoların gündemine taşınmasının yarattığı gerginlikler, iki halkın yakınlaşmasına hizmet etmemektedir, tersine hasmane duyguları kışkırtarak barışmanın gecikmesine yol açmaktadır.’ şeklinde yapmış olduğu açıklama, aslında tüm olan biteni kısaca özetler niteliktedir.

Millet İttifakı Yine Üç Maymunu mu Oynayacak

   Sözde Ermeni Soykırımı çığırtkanlığını yapan lobilerin ülkemizdeki temsilcilerinden HDP’nin ‘Ermeni Soykırımı utancıyla yüzleşin.’ şeklinde yapmış olduğu küstah açıklamaları, aslında o cenahın ülkemize ne denli yabancı olduğunu gözler önüne sermiştir. Bizleri asıl üzen; sırtını terör örgütüne dayayan HDP ile Erdoğan düşmanlığı uğruna demokrasi yalanıyla birlikte yol yürüyen her ne kadar adları ‘Millet İttifakı’ olsa da milletine bir o kadar uzak olan ittifaklarının ortaklarından CHP ve İyi Parti’nin bu duruma tepki göstermemeleridir. Şunu merak ediyorum; HDP’nin sözde soykırım iddiaları hakkında yapmış olduğu açıklamalara açık açık tepki verecekler mi? Yoksa polisimizi, askerimizi, vatandaşımızı katleden, çukur açan “arkadaşlar” diyerek meşrulaştırmaya çalıştıkları kişilere destek verenlere yine “zevzeklik” yapmış diyerek üç maymunumu oynayacaklar? Herkes görecek. Tarihimize düşmanlık eden bu cenah ile yan yana yürümekten bir beis görmeyenleri ve sözde ermeni soykırımı hakkında yapılan bu paylaşıma tepki göstermeyenleri Aziz Milletimiz bir kenara not edecek ve gerektiği anda hiç şüphesiz gereken cevabı onlara verecektir!

Bu duygu ve düşünceler ile; ABD Başkanı Joe Biden’in 1915 yılında yaşanan olaylarla ilgili asılsız açıklamalarını asla kabul etmediğimi ifade ediyor, bu kirli zihniyete hizmet eden herkesi şiddetle lanetliyorum!”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL