Bilgi Evi öğrencilerinden Müze Ziyareti

Kartepe Belediyesi Hezarfen Ahmet Çelebi, Piri Reis ve Necip Fazıl Kısakürek Bilgi Evi öğrencileri, Arkeoloji ve Etnografya Müzesini ziyaret ettiler. Okul sonrası eğitim desteği sağlayarak çocukların geleceklerine yön veren Kartepe..

Bilgi Evi öğrencilerinden Müze Ziyareti

Kartepe Belediyesi Hezarfen Ahmet Çelebi, Piri Reis ve Necip Fazıl Kısakürek Bilgi Evi öğrencileri, Arkeoloji ve Etnografya Müzesini ziyaret ettiler.

Okul sonrası eğitim desteği sağlayarak çocukların geleceklerine yön veren Kartepe Belediyesi Bilgi Evleri, çocukların sosyal ve bilimsel donanım kazanmaları adına farklı etkinlik ve organizasyonlar düzenlemeye devam ediyor.

Kartepe Belediyesi Hezarfen Ahmet Çelebi, Piri Reis ve Necip Fazıl Kısakürek Bilgi Evi öğrencileri, hafta sonu ilimizdeki Arkeoloji ve Etnografya Müzesini ziyaret ederek; tarihi eserler, geçmiş yüzyıllardaki yaşam ve sanat hakkında bilgi sahibi oldular.

Ziyaret esnasında oldukça heyecanlı ve mutlu oldukları gözlenen öğrenciler, batı kültürüne ait, inanç temelli heykeller, Osmanlı dönemine ait sikkeler, koku şişeleri ve geleneksel kültürümüzde geniş yer bulan gelin ile kına odalarını gezerek, müze yetkililerinden tarihimiz hakkında bilgi aldılar.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL