Bilgievleri Deneme Sınavında 1144 Öğrenci Ter Döktü

Çayırova Belediyesi Bilgievlerinde eğitim alan öğrencilerin kazanımlarını ölçmek için periyodik aralıklarla yaptığı deneme sınavlarının bir yenisini daha gerçekleştirdi. Özgürlük, Cumhuriyet, Emek, İnönü, Akse ve Atatürk Mahallesi Bilgievlerinde aynı anda gerçekleşen..

Bilgievleri Deneme Sınavında 1144 Öğrenci Ter Döktü

Çayırova Belediyesi Bilgievlerinde eğitim alan öğrencilerin kazanımlarını ölçmek için periyodik aralıklarla yaptığı deneme sınavlarının bir yenisini daha gerçekleştirdi. Özgürlük, Cumhuriyet, Emek, İnönü, Akse ve Atatürk Mahallesi Bilgievlerinde aynı anda gerçekleşen sınava 1144 öğrenci katıldı. 2,3,4,5,6,7 ve 8, sınıf bilgievi öğrencisinin katıldığı deneme sınavında Türkçe, Matematik, İngilizce ve Fen Bilimleri başta olmak üzere temel eğitim derslerinden sınava giren öğrenciler heyecanlarını bilgievi öğretmenlerinin destekleriyle attılar.

Öğrencilere ve Aile Kurumuna Her Türlü Destek Veriliyor

Temel eğitim derslerinden sınava giren öğrenciler ve aileleri sonuçların açıklanmasını merakla bekliyor. Bir hafta içerisinde açıklanması beklenen sonuçların ardından dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edilecek. Yıl içerisinde belirli aralıklarla yapılan deneme sınavlarına katılan öğrencilerin bilgi birikimleri ölçülürken, aynı zamanda da öğrenciler sınav heyecanını deneme sınavlarında tecrübe etme fırsatı buluyor.

Bilgievlerinde Etkin Rehberlik

Bilgievi öğretmenlerinin sınav değerlendirmesi sonucunda, öğrencilere ihtiyaç duydukları alanlarda özel ders programları hazırlanıyor; hedef belirlemede zorlanan öğrencilerin ise doğru ve yeni hedeflerine yönlendirilmeleri sağlanıyor. Böylelikle de öğrenciler geleceğe daha kararlı ve emin bir şekilde hazırlanıyor.  Aynı zamanda sınav sonuçları hakkında aileleri de bilgilendiren yetkililer, bununla birlikte öğrencilerin başarısı için okul ve aile kurumuna da destek veriyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL