Bilikli, ailenin temeli Anne ‘dir

 Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli’nin Anneler Günü Mesajı Toplumun temelinin aile, ailenin temelinin de anne olduğunu söyleyen Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, manevi değerlerin yeniden hatırlanması..

Bilikli, ailenin temeli Anne ‘dir

 Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli’nin Anneler Günü Mesajı

Toplumun temelinin aile, ailenin temelinin de anne olduğunu söyleyen Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli, manevi değerlerin yeniden hatırlanması için Anneler Günü’nün büyük önem taşıdığını ifade etti.

Bilikli “Sevgili Peygamberimiz, ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ diye buyurarak; annelerin aslında kurtuluşa giden yol olduğunu anlatmıştır. Yüreğinde sonsuz sevgi, sabır ve fedakarlık taşıyan annelerimiz, doğduğumuz ilk günden itibaren yaşantımızdaki en güvenli limandır. Haklarını hiçbir suretle ödeyemeyeceğimiz annelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak ve gönül rızalarını almak evlatlar olarak bize düşen en büyük vazifedir. İşte bu duygu ve düşüncelerle Anneler Günü’nü kutluyor, tüm annelerimizin ellerinden hürmetle öpüyor, ahirete göç etmiş olan annelerimize de, Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL