Bilikli,Tankları Dilovası’nın Dışına Taşıyın!

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli gündeme dair önemli açıklamada bulundu. Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli  “Sakarya-Hendek’te patlayan havai fişek fabrikası maalesef hepimizin içini yaktı. Hayatını kaybeden..

Bilikli,Tankları Dilovası’nın Dışına Taşıyın!

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli gündeme dair önemli açıklamada bulundu.

Saadet Partisi Dilovası İlçe Başkanı Erkan Bilikli  “Sakarya-Hendek’te patlayan havai fişek fabrikası maalesef hepimizin içini yaktı. Hayatını kaybeden işçilere rahmet diliyor, yaralılara Allah’tan şifa diliyorum.

 Söylenenlere göre patlamanın etkisi neredeyse İzmit’ten duyulmuş ve yerleşim yerinin içinde olmaması ise olası bir felaketi önlemiştir. Hiçbir zaman insanların acılarından siyaset üretecek bir kişiliğe sahip olmadım fakat bu olay benim bir an durup düşünmeme sebep oldu. 

 Adatepe’deki Kimyasal Tankların Patladığını Bir Düşünün!

 Kırsal bir alandaki küçük bir fabrika böylesine bir yıkıma yol açıyorsa, Adatepe’deki kimyasal tankların kaza ile patladığını bir düşünün! Fatih mahallemizdeki evlerle arasında 5 metre mesafe olan tanklardan bahsediyorum. Bu tanklar yetmezmiş gibi, Dilovası’nda yüzlerce tank olmasına rağmen halen Adatepe’de yapılması planlanan tanklar var. Bu projelerin derhal durdurulması gerekmektedir.

  Tankları Dilovası’nın Dışına Taşıyın!

 Sadece bu değil hemen yanı başında 50 bin nüfuslu Dilovası ilçemiz ve sayısız büyük sanayi kuruluşu mevcut. Yetkililere buradan sesleniyorum. Derhal tankları Dilovası’nın dışına taşıyın ya da alınan güvenlik önlemlerini arttırın. Bizler endişeli bir şekilde arama kurtarma ekiplerinden dua ederek iyi haber beklemek istemiyoruz. İnsan onuruna yaraşacak bir hayat sürmek istiyoruz. Bu tankların sonumuz olmasını istemiyoruz’’ Dedi.

  Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’in, tanklar konusunda ve iş yaptığı sanayi kuruluşlarının halka yaşatabileceği sıkıntılar karşısında nasıl bir tavır takınacağı kamuoyu tarafından merak ediliyor.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL