Binlerce öğrenci festivalde buluşacak

Bilime meraklı binlerce öğrenci 6 Ocak Cumartesi günü Kocaeli Bilim Merkezi’nde bir araya gelecek, kurulacak atölyelerde keyifli vakit geçirecek Düzenlendiği her şehirde büyük ilgi gören ve bilime meraklı binlerce genci..

Binlerce öğrenci festivalde buluşacak

Bilime meraklı binlerce öğrenci 6 Ocak Cumartesi günü Kocaeli Bilim Merkezi’nde bir araya gelecek, kurulacak atölyelerde keyifli vakit geçirecek

Düzenlendiği her şehirde büyük ilgi gören ve bilime meraklı binlerce genci bir araya getiren STEM & Makers Fest/Expo, 6 Ocak Cumartesi günü Kocaeli Bilim Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Etkinliğin açılışına Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Doç. Dr. M. Hilmi Çolakoğlu ve Kocaeli Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik de katılacak.

3 BİN KİŞİ BEKLENİYOR

Ortaokul ve lise öğrencileri başta olmak üzere eğitimcilerin, velilerin ve bilime ilgi duyan her yaştan insanın ilgisini çekecek STEM & Makers Fest/Expo’yu 3 bine yakın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. Saat 10.00’da yapılacak açılışın ardından Kocaeli Bilim Merkezi’ni dolduracak olan öğrenciler, kurulacak 35 atölyede bilim ve teknolojinin eğlenceli yüzüyle tanışacak.

KATILIM ÜCRETSİZ

STEM & Makers Fest/Expo kapsamında düzenlenecek onlarca atölyeden biri olan Bing Bang atölyesinde evrenin sırlarını keşfedebilir, kriminal atölyesinde katilin izini sürebilir, plastinasyon atölyesinde ilginç deneyimler edinebilirsiniz. Tamamen ücretsiz olan STEM & Makers Festivali’ni kaçırmayın!

 

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL