Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Bir Kapak Bir Kapak Daha | Kocaelide Bugün
Genel Güncel Manşetler Yaşam

Bir Kapak Bir Kapak Daha

SEDAŞ’ın “Bir kapak bir kapak daha” sloganıyla “Kapak Olsun” projesine sağladığı katkılar, SEDAŞ gönüllüleri ile birlikte, kurumsal firmaların da desteği ile devam ediyor. SEDAŞ’a kadar gelerek, ellerindeki çantalarla kapakları bırakan..

Bir Kapak Bir Kapak Daha

SEDAŞ’ın “Bir kapak bir kapak daha” sloganıyla “Kapak Olsun” projesine sağladığı katkılar, SEDAŞ gönüllüleri ile birlikte, kurumsal firmaların da desteği ile devam ediyor.

SEDAŞ’a kadar gelerek, ellerindeki çantalarla kapakları bırakan DAIKIN Firması çalışanları, “Kapak Olsun” projesini destekliyoruz. Bu kapakları bizlerde topluyor ve geri dönüşüm için muhafaza ediyoruz. Bu kapakların doğru yerlere gideceğinden eminiz.

Engelli vatandaşlarımızdan birine de olsa tekerlekli sandalye sağlayacak bu iyilik hareketine bizler de katkı sağlamaktan herkes gibi mutluluk duyuyoruz. SEDAŞ’a buna zemin hazırladığı, böyle bir çaba göstererek gerekli koordinasyonu sağladığı için teşekkür ederiz.”  diyerek, kapakları SEDAŞ Gönüllülerine teslim ettiler.

SEDAŞ Gönüllüleri,  Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ile yaptıkları protokol gereği, sadece SEDAŞ çalışanlarının değil, vatandaşların ve kurumsal firmaların da desteği ile kampanyanın devam ettiğini ve katkı sağlayan herkese teşekkür ettiklerini belirttiler.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL