Genel Manşetler Spor Yaşam

Bisikletler törenle kulüplere teslim edildi

İlimizde faal olarak faaliyetlerini sürdüren, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda ilimizi ve ülkemizi temsil eden spor kulüplerimizin daha iyi koşullarda hazırlık yapmaları için“Türkiye Bisiklet Federasyonu”  tarafından gönderilen bisikletler düzenlenen törenle kulüplere..

Bisikletler törenle kulüplere teslim edildi
İlimizde faal olarak faaliyetlerini sürdüren, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda ilimizi ve ülkemizi temsil eden spor kulüplerimizin daha iyi koşullarda hazırlık yapmaları için“Türkiye Bisiklet Federasyonu”  tarafından gönderilen bisikletler düzenlenen törenle kulüplere teslim edildi.
Valilik Makamında gerçekleştirilen törene; Vali Hüseyin Aksoy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü, Kocaeli Brisaspor (İzmit Spor) Kulübü, Gebze Bisiklet Kulübü, Kocaeli Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü ile Kocaeli Performans41 Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübünün yöneticileri ile sporcuları katıldı.
Vali Hüseyin Aksoy programda yaptığı konuşmalarında;“İlimizde bisiklet sporu ile ilgilenen kulüplerimize Bisiklet Federasyonumuzca teşvik amaçlı bisikletler gönderildi. Onları kulüplerimize teslim edeceğiz. En aktif olan ve bisikletle ilgilenen spor kulübümüze bisikletlerimizi federasyonumuz adına takdim etmekten memnuniyet duyuyoruz. Bisiklet sporunun yaygınlaşması, ulusal ve uluslararası alanda başarılarımızın daha üst noktaya çıkması hepimizin ortak arzusudur. Bu yönde faaliyette bulunan bütün spor kulüplerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU,  16-21 NİSAN TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK VE KOCAELİ İLİ DE BU ETKİNLİK KAPSAMI İÇERİSİNDE YER ALACAK İLLERDEN BİRİ OLACAK.
Bilindiği üzere her yıl Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu Türkiye’de gerçekleştiriliyor. Bu çok önemli bir organizasyon. Önümüzdeki yıl yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı bisiklet turu 16-21 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve Kocaeli ili de bu etkinlik kapsamı içerisinde yer alacak illerden biri olarak belirlendi. Bu kapsamda İstanbul’dan başlayarak Çanakkale, Balıkesir, Bursa Kocaeli, Sakarya ve tekrar İstanbul’a giden bir güzergah kapsamında ilimizde yer alacak. Bu da bisiklet sporunun daha fazla benimsenmesine katkı sunacaktır. Emeği geçen bütün kurumlarımıza teşekkür ediyoruz.” diyen Vali, bisiklet almaya hak kazanan kulüpleri tebrik ederek,  bisikletlerini teslim etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL