Bıyık, “Kazanan Darıca olacak”

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Pazar günü gerçekleşecek 31 Mart Yerel Seçimleri için açıklamalarda bulundu. Demokrasi vurgusu yapan ve milletin en doğru kararı vereceğini ifade..

Bıyık, “Kazanan Darıca olacak”

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Pazar günü gerçekleşecek 31 Mart Yerel Seçimleri için açıklamalarda bulundu. Demokrasi vurgusu yapan ve milletin en doğru kararı vereceğini ifade eden Bıyık, kazananın Darıca, Kocaeli ve Türkiye olması temennisinde bulundu. Bıyık, “31 Mart yerel seçimlerinden alnımızın akıyla çıkacağız. Ülkemiz üzerine oynanan oyunları bozacağımız bir seçim olacak. Senaryosu dışarıda yazılan, içeride gizli ittifaklarla oynanmak istenen oyunları milletimizin bozacağı bir seçim olacak.

 ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ

Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde gönül belediyeciliğini hayata geçireceğiz ve şehrimizi hep birlikte ortak akılla yöneteceğiz. 31 Mart yerel seçimlerini 24 Haziran seçimlerinin rövanşı olarak görenlere, ülkemizi yeniden bir erken seçim havasına sokmak isteyenlere, güvenoyu tartışmaları başlatmak isteyenlere en güzel cevabı sandıkta milletimiz verecek. Ben inanıyorum ki Pazar günü kurulacak sandıklarda da milletimiz en doğru kararı verecektir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL