Bıyık, “Ulaşım ağını genişleteceğiz”

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık,  dernek ziyaretlerini sürdürüyor. Bolulular Derneği’ni ziyaret eden Bıyık, seçim beyannamesinde yer alan projelerini anlatıp destek istedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü..

Bıyık, “Ulaşım ağını genişleteceğiz”

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık,  dernek ziyaretlerini sürdürüyor.

Bolulular Derneği’ni ziyaret eden Bıyık, seçim beyannamesinde yer alan projelerini anlatıp destek istedi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın 3 dönem Darıca’da önemli hizmetlerde bulunduğunu ve birçok eser kazandırdığını ifade eden Bıyık, “31 Mart’ta hizmet bayrağını Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak’tan inşallah devralacağız. Şükrü Karabacak ve AK Parti, Darıca’da çok büyük eserleri hayata geçirdi. İnşallah biz de Şükrü Karabacak’ın bırakacağı yerden hizmete devam edeceğiz” dedi. 

ÖNCELİĞİMİZ ULAŞIM OLACAK

Darıca’da öncelikli konunun trafik olduğunu ifade eden Bıyık, “Darıca’da yaşayan herkesin ortak görüşü olan trafikte yaşanan sıkıntılar birinci önceliğimiz olacak. Darıca’nın giriş çıkışlarında yaşanan sorunları çözecek projeler hazırladık. Darıca-Tuzla bağlantı yolunu hayata geçirerek Darıca’ya yeni bir giriş çıkış alanı açacağız. Osmangazi Mahallesi’nde yaşanan sorunu gidermek için Aşıroğlu Köprüsü’nün yanına ikinci köprüyü yapacağız. Cengiz Topel Caddesini de duble yol halinde Eskihisar ve Tatlıkuyu’ya bağlayarak trafik sorununu çözmek istiyoruz” dedi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL