Manşetler Surmanset

Bıyık’a Hemşeri Dopingi

Kocaeli Karabüklüler Derneği yöneticileri bugün Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ı iş yerinde ziyaret ettiler. Dernek yöneticilerinin yapmış olduğu ziyaretten hayli mutlu olduğu gözlenen İlçe Başkanı Bıyık, hemşehrilerini ağırlamanın..

Bıyık’a Hemşeri Dopingi

Kocaeli Karabüklüler Derneği yöneticileri bugün Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ı iş yerinde ziyaret ettiler.

Dernek yöneticilerinin yapmış olduğu ziyaretten hayli mutlu olduğu gözlenen İlçe Başkanı Bıyık, hemşehrilerini ağırlamanın gururunu yaşadı.

Dernek yöneticileri ise yapılan ziyareti sosyal medya hesaplarından şu not ile paylaştılar:

“Kocaeli Karabüklüler Derneği yönetim kurulu olarak hemşerimiz değerli insan Darıca Ak parti ilçe başkanımız Muzaffer Bıyık’ı alın terinin eseri olan iş yerinde, ekmek teknesinde ziyaret ederek sohbet ettik. Çalışkanlığı azimliliği ve kendi doğrularıyla dimdik ayakta duran kıymetli başkanımıza almış olduğu görevi başarı ile yürütmesinden dolayı bir hemşerimiz olarak gurur ve onur duyuyoruz. Allah yolunu ve bahtını açık eylesin inşallah. Bizlerde her zaman yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğiz.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL