Güncel Manşetler

Bıyık’tan Karaosmanoğlu’na Ziyaret

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimini makamında ağırladı. Yapılacak her yatırım ve hizmetlerde AK Parti..

Bıyık’tan Karaosmanoğlu’na Ziyaret

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimini makamında ağırladı. Yapılacak her yatırım ve hizmetlerde AK Parti teşkilatlarıyla uyumlu bir şekilde çalıştıklarını görüşmede ifade eden Karaosmanoğlu, “Siyasetimizin merkezi halkımıza hizmet emektir. Bu noktada AK Parti teşkilatlarının ve bizim üzerimize büyük sorumluluk düşmektedir. Sizlerde yeni yönetim olarak bu ağır yükün altına girdiniz” dedi.

“2023 VE 2071 HEDEFLERİMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ”

AK Partinin 14 Ağustos 2001’de kurulmasından bugüne ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için teşkilatlarımızla birlikte yol alıyoruz diyen Karaosmanoğlu, “Halkımızdan aldığımız destek ve güvenle girdiğimiz bütün seçimlerden ve halk oylamasından başarı ile çıktık. AK Parti sevdalısı olan sizlerin desteği ve çalışmasıyla ülkemiz adeta çağ atlamıştır. 2023 ve 2071 hedeflerimizi gerçekleştirmek için çok çalışıyor, projeler üretiyoruz. Aziz milletimizin arzusu olan ve tarihin bize yüklediği bir sorumluluk olan büyük Türkiye hedefini birlikte inşa ediyoruz. Biz biliyoruz ki, biz hep birlikte Türkiye’yiz” ifadelerini sarf etti.

“BÜYÜK TÜRKİYE’NİN İNŞA SÜRECİNE DEVAM EDİYORUZ “

2002’den günümüze kadar yapılan icraatlarla ülkemiz çağ atlamış, yeni Türkiye’nin temelleri atılmıştır vurgusu da yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Genel Başkanımız, reisimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yeni Türkiye yolunda teşkilatlarımızı yenileyerek büyük Türkiye’nin inşa sürecine devam ediyoruz. Teşkilatlarımızda ki büyük heyecan ve birliktelik başta 2019 seçimleri olmak üzere bizi 2023 ve 2071 hedeflerine daha da yakınlaştırmaktadır” diye konuştu.

ÇÜNKÜ BİZİM AMACIMIZ 2019 SEÇİMLERİNDEN DE BAŞARIYLA ÇIKMAK

Her biriniz bu büyük teşkilâtın önemli birer parçasınız da diyen Karaosmanoğlu, “Bununla ne kadar gurur duysanız azdır. Daha önceki seçimlerde olduğu gibi, 2019 seçimlerinde size çok iş düşecek. Ülkemizin 2023 ve 2071 hedeflerine, dünyaya öncü ve örnek bir Türkiye idealine ulaşmamız için bugünden tezi yok hep beraber daha çok çalışmamız lazım. Bunun için daha çok zaman var diyemeyiz. Siyasette bir iki yıl oldukça kısa sayılabilecek bir süredir. Çünkü bizim amacımız 2019 seçimlerinden de başarıyla çıkmak, milletimize söz verdiğimiz gibi 2071 Türkiye’sine istikrarla, huzurla, gelişmeyle ve selametle ulaşmaktır. Milletimizin bizden beklentisi de budur” açıklamasını yaptı.

“SERGİLEDİĞİNİZ BİRLİK BERABERLİK, ÖRNEK OLMAKTADIR”

AK Parti Darıca İlçe teşkilatı her zaman olduğu gibi üzerinize düşen vazifeyi hakkıyla yine yerine getireceğine inandığını da belirten Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Partimizin başarısının arkasındaki en önemli güç, hiç kuşkusuz birlikteliğimizdir. Fedakâr, gayretli, istekli ve güler yüzlü çalışmaları ile AK Parti’mizin başarısında her daim öncü oldunuz. Sergilediğiniz birlik beraberlik örnek olmaktadır. Bugün partimizin her kademesinde yer alan teşkilat mensuplarımızın gayretinden dolayı kutluyorum. Biz siyasetin bir takım oyunu olduğunun bilincindeyiz. Sizler birbirinizle değil, takımımızın başarısı için mücadele ediyorsunuz. Bizim anlayışımız birbirimizin önünde ya da arkasında olmak değil, yan yana durabileceğimiz bir takım olmaktır. Paylaşmayı, dayanışmayı, sabrı bilen bir takım olabilmektir. Teşkilat mensuplarımızın bu bilinçle hareket edeceklerini, birlik ve beraberliklerini koruyarak enerjilerini ve millî iradeyi hâkim kılmaya her daim devam edeceklerine inanıyorum” diyerek sözlerini tamamladı. Görüşme karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL