Genel Güncel İzmit Manşetler Politika Yaşam

Biz ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz

DEVA Partisi’nden Seçim Sonucu Değerlendirmesi   DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren yaptığı yazılı açıklamada seçim sürecinde gecesini gündüzüne katan ve kentin en çok çalışan parti teşkilâtına teşekkür..

Biz ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz

DEVA Partisi’nden Seçim Sonucu Değerlendirmesi

 

DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren yaptığı yazılı açıklamada seçim sürecinde gecesini gündüzüne katan ve kentin en çok çalışan parti teşkilâtına teşekkür etti ve ‘siyaset uzun soluklu bir süreçtir, biz ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz’ dedi

 

Ali Babacan’ın Genel Başkanlığında kurulan Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kocaeli İl Başkanı Dr. Semih Taşveren yazılı bir basın açıklamasında bulunarak seçim sonuçlarını değerlendirdi ve yılmadan çalışan DEVA Partisi teşkilâtlarına teşekkür etti.

‘Seçim sonuçlarının ülkemiz ve milletimizi için hayırlı olmasını diliyorum’ diyerek söze başlayan Dr. Semih Taşveren, “DEVA Partisi gerek il ve gerekse ilçe teşkilâtları köylerimizden şehir merkezlerimize kadar gece gündüz demeden Millet İttifakı adayı Sayın Kılıçdaroğlu’nun kazanması için çalıştılar. Bu anlamda müsterihiz ki Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’a verdiğimiz sözü tuttuk. Arkadaşlarıma gece –  gündüz demeden verdikleri bu emek için tek tek teşekkür ederim.

 

12 İLÇEDE DE DEVA SAHADAYDI

Gebze’den Karamürsel’e, Kandıra’dan İzmit’e kadar kentin 12 ilçesinde de DEVA Partililer sahadaydı. Bu konuda hiç mütevazi olmayacağım, en çok çalışan teşkilâtlardan biriydik.

Şartlar eşit değildi, devletin bütün imkânları Cumhur İttifakı’nın ayakları altına serildi. Malûm havuz medyasında perdelendik, SMS’lerimiz bile halkımıza ulaşamayalım diye engellendi. Ancak sonuçta, demokrasinin gereğine ve sonuçlarına hepimizin saygı duyması gerekir.

Şimdi ise önümüzde yerel seçimler var. Genel seçim ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinin sonuçlarını değerlendireceğiz; eksiklerimizi tamamlayacak, milletimize ve hemşehrilerimize hak ettikleri onurlu, huzurlu ve müreffeh yaşam imkânını sunmak için var gücümüzle çalışacağız.

Bu vesile ile bizden desteğini esirgemeyen onurlu ve tarafsız saygıdeğer basın mensuplarımıza, kıymetli vatandaşlarımıza ve çalışkan parti teşkilâtıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL