“ Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi” ne hayran kaldılar

Kısa Adı “TİSK” olan Türkiye İşverenler Sendikası Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Kocaeli Sanayi Odası’nın (KSO) sosyal projesi olan Akmeşe yolu üzerindeki “Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi” ziyaret gerçekleştirdiler. KSO Başkanı Ayhan..

“ Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi” ne hayran kaldılar

Kısa Adı “TİSK” olan Türkiye İşverenler Sendikası Konfederasyonu Yönetim Kurulu üyeleri Kocaeli Sanayi Odası’nın (KSO) sosyal projesi olan Akmeşe yolu üzerindeki “Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi” ziyaret gerçekleştirdiler.

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi Vakfı Genel Müdürü Hüsnü Bayraktar’ın açıklamalarıyla bilgi edinen TİSK yöneticileri ,bu üretim merkezine hayran kaldıklarını vurgulayarak ,”Buraya mutlaka destek vererek katkı sağlayacaklarını açıkladılar.

Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Zeytinoğlu’nun davetlisi olarak bölgemize “Bizimköy Engelliler Üretim Merkezi” ne gelen TİSK Yürütme Komitesi ve Yönetim Kurulu üyesi Fethi Hinginar,TİSK Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Bayraktar, TİSk Yönetim Kurulu üyesi Sinan Abeş, TİSK Genel Sekreteri Akansel Koç, TİSK İstihdam ve Endüstri İlişkileri Uzmanı Onur Soysal katıldılar.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL