“Bizlerde uyandırdığı heyecan yüz yıllarca sürecektir”

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı’nın 29 Ekim Cumhuriyet bayramı mesajı; “Cumhuriyet bayramının 96. yıl kutlamalarının bizlerde uyandırdığı heyecan yüz yıllarca sürecektir.” 96 Yıl önce Emperyalizme başkaldırarak büyük..

“Bizlerde uyandırdığı heyecan yüz yıllarca sürecektir”

Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı’nın 29 Ekim Cumhuriyet bayramı mesajı;

“Cumhuriyet bayramının 96. yıl kutlamalarının bizlerde uyandırdığı heyecan yüz yıllarca sürecektir.”

96 Yıl önce Emperyalizme başkaldırarak büyük özverilerle, kanla ve irfanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti bugün kuruluş felsefesiyle hiç de uygun olmayan bir gidişat içerisindedir.

“Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” diyen Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ün öngörüsü, dünya görüşü, gelecek için beslediği umutlarına milletçe layık olabildiğimiz 29 Ekim Cumhuriyet Bayramların Sevinçle, gururla ve övünçle kutlaya bilmeliyiz.

Fakat ülkemiz değişik eksenlerde sürekli ayrışmalara, çatışmalara itilmektedir. Bilimden, teknolojiden ve üretimden alıkonmaktadır. Gelecek kuşaklarımızın telafi edemeyecekleri çok değerli zamanları kaybettirilmektedir.

Türkiye Emperyalizmin Demokrasi, insan hakları, Özgürlük kavramlarıyla süslü siyasal ekonomik ve kültürel tuzaklarına düşerek git gide kurucu felsefeden bilim rehberliğinden Ulus Devlet anlayışından Uzaklaşarak, tek adam rejimine doğru itilmekteyiz. Bununla birlikte borçlanıyoruz, Üretmiyoruz, ülkenin yaşam kaynaklarını emperyalizmin işine yarar şekilde elden çıkarıyor ve geleceği umursamayarak günü kurtarıyoruz.

Cumhuriyetin kurucu anlayışı “Yurtta Barış, Dünyada Barış” idealinin mümtaz temsilcisi Mustafa Kemal ATATÜRK’ ü anlamak ve onun hedef gösterdiği ilkeleri rehber edinmek tüm yurttaşların yegane görevi olmalıdır. Biz sosyal demokratların da buna öncülük etmesi görevidir.

Cumhuriyetin 96. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk‘ü, silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi gönül borcu ve saygıyla anarak, tüm halkımızın  Cumhuriyet Bayramını  Cumhuriyet Halk Partisi Çayırova İlçe Yönetimi ve şahsım adına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını en içden dileklerimle kutlar sevgi ve saygılarımızı sunarız.”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL