Güncel Manşetler

Bölgenin En İyileri Ödüllendirilecek!

Batıyakası Medya Grubu tarafından organize edilen “Bölgenin Enleri Ödül Töreni” 30 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek.  Son üç yıldır geleneksel olarak düzenlenen ve bölge halkı tarafından ilgiyle karşılanan Ödül Töreni bu..

Bölgenin En İyileri Ödüllendirilecek!

Batıyakası Medya Grubu tarafından organize edilen “Bölgenin Enleri Ödül Töreni” 30 Ekim Pazartesi günü gerçekleştirilecek. 

Son üç yıldır geleneksel olarak düzenlenen ve bölge halkı tarafından ilgiyle karşılanan Ödül Töreni bu yılda halkın seçim yaptığı anketle başladı. Yaklaşık 3 hafta boyunca devam eden oy verme işlemi ise önceki gün son buldu.  On binlerce vatandaşın oy kullandığı anketin neticesinde kazanan isimler ise 30 Ekim Pazartesi günü yapılacak olan özel gecede ödüllerini alacaklar. Bölge protokolünün ve halkın yoğun ilgi göstermesi beklenen gece 30 Ekim günü Darıca Belediyesi Adnan Menderes Kültür Salonunda gerçekleştirilecek. Saat 18:15’te kokteyl ile başlayacak olan program saat 19:00’da ödül töreni ile devam edecek.

ÖDÜL GECESİ 30 EKİM’DE DARICA’DA

Onlarca kategoride birbirinde değerli isim ve markaların yarıştığı anketlere katılımın bu yılda yoğun olduğunu belirten Batıyakası Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Kömürcü ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Öncelikle bölgemize değer katan isim ve markaları onore etmek amacı ile yapmış olduğumuz bu özel gecemize herkes davet ediyorum. 19 Kategoriden oluşan anketimizde yer alan tüm isimler aslında bölgemiz için birer değerdir. Zaten bu isimler halkın tercihi ile bu ankette ki yerini almıştır. Bizler Batıyakası Medya Grubu olarak Kategorilerde birinci çıkan isimlerin yanı sıra bölgemize değer katan farklı isimleri de o akşam onore edeceğiz. Güzel bir gece olacak, şimdiden gecemizde emeği geçen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum”

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL