Manşetler Surmanset

Çalışmaları ile Konuşulan Dernek: MARENDER

Kısa adı MARENDER olan Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir, gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kısa süre önce yazılı medyada yayın hayatına başlayan Kocaeli’de Bugün Gazetesi’nin Çayırova’da bulunan ofisini ziyaret..

Çalışmaları ile Konuşulan Dernek: MARENDER

Kısa adı MARENDER olan Marmara Engelliler Derneği Başkanı Memiş Özdemir, gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kısa süre önce yazılı medyada yayın hayatına başlayan Kocaeli’de Bugün Gazetesi’nin Çayırova’da bulunan ofisini ziyaret eden MARENDER Başkanı Memiş Özdemir, gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ercan Özan’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yaptığı örnek projeler ile bölge halkının takdirini ve en önemlisi güveninin kazanmış olan Marmara Engelliler Derneği, yeni dönemde de çalışmalarına kendi imkanları doğrultusunda aralıksız olarak devam ediyor. Engelli ailelerine sunduğu danışmanlık hizmetleri, yardımlaşma ve eğitim çalışmaları ile sık sık gündeme gelen MARENDER, Memiş Özdemir başkanlığında bir yandan da önemli projelere imza atıyor.

SADECE BİR DERNEK DEĞİL!

Son olarak Gebze Teknik Üniversitesi ile ortak gerçekleştirdikleri proje ile gündeme gelen MARENDER’in çalışmaları hakkında bilgiler aktaran Dernek Başkanı Özdemir: “Tamamen kendi imkanlarımız ile hiçbir farklı beklenti içerisinde olmayan bir çalışma prensibi ile yol alıyoruz. Bölgemizde kurulduğumuz günden bu yana her daim yanımızda olan esnaflarımız ve iş adamlarımızın destekleri ve kendi içimizde gerçekleştirdiğimiz imece usulü yardımlarla hem derneğimizi dimdik ayakta tutuyor hem de çalışmalarımıza ve proje üretmeye devam ediyoruz” dedi.

MARENDER’İ TEBRİK EDİYORUM

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Ercan Özan ise “Engelliler adına gerçekleştirdikleri projeler ile sadece Çayırova’nın değil Kocaeli genelinin en aktif Engelli Derneği olan MARENDER’in mütevazi yapısı sizleri aldatmasın. Türkiye’de örnek olacak bir çok projenin temelleri bu dernekten çıktı. Dernek Başkanı Memiş Özdemir’in özverili çalışmaları ve bölge esnafının desteği ile dimdik ayakta duran ve tarafsız yapısı ile bölge halkının da gönlünde taht kuran MARENDER’i bir kez daha tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL