Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Bu çizgilerle yollara güven geliyor | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Bu çizgilerle yollara güven geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli genelinde yol bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yenilenen yollarda araçların güvenle seyretmeleri için tedbir alan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, yollarda yatay trafik işaretlemeleri olarak adlandırılan yol..

Bu çizgilerle yollara güven geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli genelinde yol bakım ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yenilenen yollarda araçların güvenle seyretmeleri için tedbir alan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, yollarda yatay trafik işaretlemeleri olarak adlandırılan yol çizgi çalışmaları gerçekleştiriyor. Güvenliğin sağlanması amacıyla 73 bin metrekare termoplastik, 130 bin metrekare soğuk yol çizgi çalışması yapıldı.

KENT GENELİNDE ÇİZGİ ÇALIŞMASI

Çalışmalar çerçevesinde Kocaeli genelinde akrilik soğuk yol çizgi uygulamaları devam ediyor. Kandıra köy yollarında uygulamaları yapılan soğuk yol çizgi çalışmaları sürerken Kocaeli genelinde termoplastik yol çizgi çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Dilovası, Bağdat ve Erdoğan caddelerinde de çalışma yapıldı. Ayrıca Miralay Mümtaz Caddesi’nde kasislere yaklaşımı bildirmek için 24 adet readymark kasis yaklaşım sembolü yerleştirildi.

DURAK YERLERİ BOYANDI

Kent genelinde şu ana kadar yaklaşık 155 kilometrelik yol bölümünde 73 bin metrekare termoplastik yol çizgisi tamamlandı. Bugün itibari ile köy yollarında yaklaşık 350 kilometrelik yol kesiminde 130 bin metrekare soğuk yol çizgi çalışması gerçekleştirildi. Uygulama kapsamında 30 bin metrekare yaya ve hız kesici ile duraklara çift kompanenet boya yapıldı. Çalışmaları yapılan tüm çizgi imalatlarının refraktometre cihazı ile gece ve gündüz görünürlük testleri yapılarak uygunluğu denetleniyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL