Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Bu kadının çektiğini kimse çekmedi | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Bu kadının çektiğini kimse çekmedi

Gölcük Merkez Mahallesi’nde oturan M.A., psikolojik bunalıma girerek kendini astı.O sırada eve dönen eşi F.A. son anda yetişip tavanda asılı olan eşini kurtarıp, hayata döndürdü. Ancak olayın bir başka boyutu..

Bu kadının çektiğini kimse çekmedi

Gölcük Merkez Mahallesi’nde oturan M.A., psikolojik bunalıma girerek kendini astı.O sırada eve dönen eşi F.A. son anda yetişip tavanda asılı olan eşini kurtarıp, hayata döndürdü. Ancak olayın bir başka boyutu daha vardı. M.A.’yı kurtaran eşiGölcük Merkez Mahallesi’nde oturan M.A., psikolojik bunalıma girerek kendini astı.O sırada eve dönen eşi F.A. son anda yetişip tavanda asılı olan eşini kurtarıp, hayata döndürdü. Ancak olayın bir başka boyutu daha vardı. M.A.’yı kurtaran eşi F.A., yıllar önce kendisinden boşanmak istemiş, M.A. bunalıma girip çocuklarını rehin almış, öldürmek istemişti.

114738_ekran-alintisi

AMBULANSIN ARKASINDAN BAKTI

 İzmit’te 1999 yılında eşi F.A.’in kendisinden boşanmak istemesi üzerine bunalıma giren M.A. (56), iki çocuğunu iki kez rehin almış, eşinin barışma teklifini kabul etmemesi halinde ikisini de öldüreceğini söylemişti. Polisi uzun süre uğraştıran M.A, filmleri aratmayan bir operasyonla etkisiz hale getirilip, çocuklar sağ kurtulmuş, M.A. psikolojik tedavi sonrası serbest kalmıştı. O baba dün Gölcük’te ortaya çıktı. Yine bunalıma girmişti. Ama bu sefer kendini öldürmek istiyordu. Evin içinde tavana astığı ipi boynuna geçirdi ve kendini boşluğa bıraktı. Tam bu sırada, yıllar önce kendinden boşanmak isteyen eşi F.A. eve geldi. Eşinin tavanda asılı halde can çekiştiğini gördü. Hemen ayaklarından tutup yere indirdi ve 112 Acil Servis ekiplerine haber verdi. Ölümden dönen M.A., Seka Devlet Hastanesi’ne götürülüp tedavi altına alındı. F.A., ambulansla hastaneye götürülen eşinin arkasından bakarken ne düşünüyordu, yıllardır her türlü zorlukla boğuşan F.A.’yı bundan sonra ne bekliyordu kimse bilmiyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL