Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
“Çayırova’da Bu Kez de Riskli Alan Sorunu Başladı” kilitlendiÇayırova’da Bu Kez de Riskli Alan Sorunu Başladı | Kocaelide Bugün
Manşetler Surmanset

Çayırova’da Bu Kez de Riskli Alan Sorunu Başladı

Çayırova Belediye Meclislerinin hemen hemen hepsinde sorun olarak gündeme gelen fakat hala çözüme kavuşamayan Emek ve İnönü Mahalleleri kentsel dönüşüm sorunu bu kez de “Riskli Alan” başlığıyla gündem oldu. KOÇ:..

Çayırova’da Bu Kez de Riskli Alan Sorunu Başladı

Çayırova Belediye Meclislerinin hemen hemen hepsinde sorun olarak gündeme gelen fakat hala çözüme kavuşamayan Emek ve İnönü Mahalleleri kentsel dönüşüm sorunu bu kez de “Riskli Alan” başlığıyla gündem oldu.

KOÇ: 10 YILDIR HİZMET ALAMIYORLAR

CHP’li Meclis Üyesi Halis Koç’un gündem dışı konuşmasında yer verdiği Emek İnönü Sorununa mahalle sakinlerinde tepki göstererek destek verdi. Konuyla ilgili konuşan Koç: “Burada yaşayan insanlara yazık 10 yıl önce hangi şartlarda ise şuanda aynı şartlarda yaşıyorlar. Hiçbir hizmetten faydalanamıyorlar burada ki vatandaşlar bakanlığa kadar kendi imkanları ile gidip haklarını arıyorlar ama bu kezde farklı bir sorun ile karşı karşıya kalıyorlar. Araziler için Riskli Alan başvurusu yapılmış” dedi.

DEMİRCİ: BİZ DEN ÖNCE RİSKLİ ALAN BAŞVURUSU YAPILMIŞ

Başkan Demirci ise “Burada ki bu riskli alan olmasına dair yazı bizden önceki dönemde yapılmış. Ben buraya siz istesenizde bir şey yapmam. Geçti artık, imara açılmasını istiyorum bende. Sizinle aynı fikirdeyiz imara açılsın ama burada Bakanlık ile ilgili bazı yazışmalar söz konusu” dedi.

HONCA: DOĞRUYU SÖYLEMİYORSUNUZ!

Duruma tepki gösteren CHP’li Abdulkadir Honca ise “Burada doğru söylemiyorsunuz, riskli alan için sizden önce bir başvuru yapılmış ama aynı başvuruyu sizin döneminizde de yapıldığını biliyoruz. Burada ki vatandaşlar mağdur, yazık günah insanlarla alay ediliyor” dedi.

VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Bu sırada seyirci sıralarında oturan Mahalle sakini bir kadın “Sayın başkan, burada sizin çocuklarınız yaşamıyor biz yaşıyoruz. Gelinde görün halimizi, her yer uyuşturucu satıcısı kaynıyor. Evimizin üstünde her gün silah sesleri geliyor ne polis geliyor ne başka bir yetkili, yazık değil mi bize?” şeklinde serzenişte bulundu.

DEMİRCİ: BU SAATTEN SONRA YAP DESENİZDE YAPMAM

Bunun üzerine Başkan Şevki Demirci ise “Bırakmadınız ki yapalım şimdi oraya poliste gelmez belediyede gelmez. Biz orada bir çalışma yapsaydık bunları konuşuyor olmazdık. Ama bu saatten sonra orda bir çalışma yapma niyetimiz yok, en kısa sürede imara açacağız” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL