Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/vhosts/kocaelidebugun.com/httpdocs/wp-content/plugins/sayfa-olusturucu/inc/styles-admin.php on line 392
Bu Kez Eskiçarşı Farkı ile | Kocaelide Bugün
Güncel Manşetler

Bu Kez Eskiçarşı Farkı ile

Gebzespor taraftar grubu Eskiçarşı’dan muhteşem imza kampanyası. Gebze meydanı dün 15 Temmuz şehitleri anma programının yanı sıra bir özel etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. On binlerce insanın bir araya geldiği..

Bu Kez Eskiçarşı Farkı ile

Gebzespor taraftar grubu Eskiçarşı’dan muhteşem imza kampanyası.

Gebze meydanı dün 15 Temmuz şehitleri anma programının yanı sıra bir özel etkinliğe daha ev sahipliği yaptı. On binlerce insanın bir araya geldiği 15 Temmuz günü Gebze meydanında stant açan ve Gebze’nin İl olması için imza kampanyası düzenleyen Gebzespor taraftar gurubu Eskiçarşı vatandaşlardan çok büyük ilgi gördü. Gebzespor’a verdikleri destek ile Gebze’nin gönlünde taht kuran Eskiçarşı yapmış olduğu bu özel etkinlikle de tüm Gebzelilerin takdirini kazandı. Yaşlısı genci binlerce kişinin imza verdiği etkinliğe bölge protokolü de yoğun ilgi gösterdi. Tartar Grubunun Lideri Kerim Yıldırım ise tüm Gebzelilere göstermiş oldukları yoğun ilgiden ötürü teşekkür etti.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL