Güncel Politika

“Bu milletin artık çay simit ile karnı doymuyor.”

Karamollaoğlu: “Bu ayıp, ülkeye de iktidara da yeter!” Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı’nda konuştu. Yeni açıklanan 1603 TL’lik asgari ücretide değerlendirdiği konuşmasında” Milletin karnının..

“Bu milletin artık çay simit ile karnı doymuyor.”

Karamollaoğlu: “Bu ayıp, ülkeye de iktidara da yeter!”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin İl Başkanları ve İl Müfettişleri Toplantısı’nda konuştu.

Yeni açıklanan 1603 TL’lik asgari ücretide değerlendirdiği konuşmasında” Milletin karnının artık çay ve simit ile doymadığına “dikkat çeken Karamollaoğlu, “Asgari ücret 1603 TL olarak ilan edildi. Asgari ücret açlık sınırı olarak değerlendiriliyor. Bu ayıp, 15 yıldır iktidardasın. Ne oldu çay simit hesabı. Çay simit hesabını bir daha yapsana. Bu milletin artık çay simit ile karnı doymuyor.” dedi.

Karamollaoğlu, “Hayırlı olsun. Bizim asgari ücretliler, ‘Yiyebildiğin kadar ye, harcayabildiğin kadar harca.’ diyecekler. Asgari ücret belirlenirken işverenden de işçiden de anlayış bekleniyor. Adamın karnı doymuyor, karnı aç. Nefesi kokan adama diyorsun ki: ‘Senden de anlayış bekliyoruz.’ Bu umursamazlık, anlayışsızlık, becerisizlik. Asgari ücret, hala açlık sınırıyla ölçülüyor.

Karamollaoğlu, yeni yılın büyük ihtimalle seçim yılı olacağını belirterek, “Yeni yıl, bizim için seçime hazırlık yılı olacak. Teşkilatlarımızla birlikte büyük bir gayretle çalışacağız ve seçimde de en güzel neticeleri alacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL