“Bu okul hem eğitiyor, hem öğretiyor, hem üretiyor”

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi’nde Arama kurtarma ve Gönüllülük eğitimi   Gebze TV  ‘Sevinç ‘le Merhaba’ programında “Orada Olmak” konulu söyleşiye konuk olan Dr. Öğretim üyesi, Arama..

“Bu okul hem eğitiyor, hem öğretiyor, hem üretiyor”

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi’nde Arama kurtarma ve Gönüllülük eğitimi

 

Gebze TV  ‘Sevinç ‘le Merhaba’ programında “Orada Olmak” konulu söyleşiye konuk olan Dr. Öğretim üyesi, Arama kurtarma Gönüllüsü İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Hacer Canatan  ve Arama Kurtarma Gönüllüsü Ayhan Coşkun ‘un katıldığı programa Tarih Öğretmeni Oktay Tekayak’ın canlı yayında Okulları için Afetlerde Arama kurtarma ve gönüllülük eğitimi daveti üzerine Okul müdürü: Mehmet Oğuzhan Erdem Müdür Yardımcısı: Enis Örgüç ‘ün de onayı ve destekleri ile öğrencilerine Arama kurtarma ve Gönüllülük eğitimi verildi.

Ayrıca Kimya Öğretmeni: Muzaffer Oğuz ‘un bilgi ve tecrübeleri ile okulda dezenfektan, kolonya,boya,deterjan üretimi de yapılıyor. Yani bu okul hem eğitiyor, hem öğretiyor, hem üretiyor.

Öğrencilerin eğitime pür dikkat dinlemeleri, uygulamalara heyecanla katılımları, soruları ,verimli 2 saat eğitim olmasını sağladı.

Hereke Nuh Çimento Mesleki ve Teknik Anadolu lisesini yönetici ve öğrencilerine Gebze Tv  ,Kocaeli’ de Bugün gazetesi olarak böyle projeleri için teşekkür ediyor ve kutluyoruz.

Bu okulumuzdan nice başarılar duymaya ,görmeye devam edeceğimize inandık.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

Yorum yapabilmek için buradan üye girişi yapınız.

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL